Desi anumite figuri din lumea celebritatilor par ireprosabile la prima vedere, fie prin prisma atuurilor lor artistice, muzicale sau actoricesti, fiecare persoana dispune de propriile sale „minusuri”. Acestea se pot raporta la anumite trasaturi comportamentale, la modul in care fiecare personalitate isi configureaza viziunea asupra lucrurilor inconjuratoare sau chiar la preferintele erotice specifice fiecarei persoane in parte. Asadar, astazi vom discuta despre celebritatile de la Hollywood mai putin titrate in dormitor, lucru pe care il afirma atat fostii lor parteneri, cat si imaginea pe care si-au construit-o acestea din propriile declaratii publice.

Incepem cu mogulul Hugh Hefner, al carui nume este asociat cu celebra revista „Playboy” – un tabloid dedicat barbatilor din lumea intreaga. Aparent, fosta logodnica a acestuia – Crystal Harris – nu a parut foarte impresionata de abilitatile de „lover” ale experimentatului Hugh Hefner, declarand in repetate randuri ca acestuia ii lipseau cu desavarsire momentele de tandrete. Crystal Harris este totusi o personalitate extrovertita din punct de vedere sexual, chiar ea afirmand faptul ca iubeste sa isi condimenteze viata intima cu diverse accesorii achizionate din sex shop. Acest lucru nu diminueaza insa surprinderea auditoriului care s-ar fi asteptat la orice altceva decat la o personalitate inhibata din partea lui Hugh.

Desi ramane o personalitate controversata in lumea Hollywood-ului, Paris Hilton reuseste de fiecare data sa se asocieze cu persoane gata sa ii estompeze imaginea de „sex – simbol” cu greu obtinuta. Stim cu totii faptul ca popularitatea lui Paris a explodat in momentul in care internetul a fost invadat de renumitul sex tape la care aceasta participa activ, insa conform fostului sau partener – Nick Carter ( unul dintre fostii membrii ai formatiei Backstreet Boys ) – aceasta are nevoie de diverse artificii in dormitor pentru a se declansa. Bineinteles, intra in discutie jucariile erotice, asa cum sunt clasicele vibratoare, insa Paris pare a avea nevoie in anumite momente si de putin alcool pentru a deveni mai putin inhibata din perspectiva intima.

Nu v-ati fi asteptat ca lista sa fie completata de renumita actrita Angelina Jolie, insa personalitatea excentrica a acesteia nu pare a o ajuta foarte mult in momentul in care vine vorba despre pasiunea din propriul dormitor. Afirmatiile noastre se bazeaza pe declaratiile picante ale lui Billy Bob Thorton – fostul ei sot mult mai putin celebru, ce ar putea aduce in lumina reflectoarelor asemenea detalii doar pentru un plus de vizibilitate.

Ben Affleck a trait o tumultoasa poveste de dragoste alaturi de frumoasa J.Lo, insa aceasta nu pare atat de captivata in momentul in care trebuie sa impartaseasca public un gram din intensitatea experientelor intime pe care le-a trait alaturi de fostul sau partener. Intrebata in repetate randuri din ce categorie provin cei mai pasionali barbati pe care i-a cunoscut la viata ei, aceasta s-a limitat la muzicieni si la dansatori. Nu-i de mirare acest lucru avand in vedere faptul ca ultimii barbati din viata artistei au fost celebrul artist Marc Anthony si dansatorul din echipa sa, Casper Smart.