Sunt incantata sa va impartasesc un sfat usor pe care il puteti folosi in toata casa dvs. pentru a va organiza si a ramane asa! Folositi in mod eficient bunurile imobiliare primare din interiorul casei dvs.

Desi acest sfat este foarte simplu de pus in practica, multi dintre noi nu reusesc frecvent sa-l foloseasca. Cel mai adesea, atunci cand organizez bucatarii si camarute pentru client, observ obiecte rareori folosite stocate in sertarele sau dulapurile cele mai usor accesibile. Exemple: farfurii de vacanta stocate cu farfurii de uz zilnic si tigaie pentru curcan pastrata cu oale si tigai obisnuite.

Pare firesc sa puneti articole ca acestea cu alte articole asemanatoare. Cu toate acestea, atunci cand se depoziteaza in acest fel se aglomereaza si se micsoreaza spatiul de stocare, nu este cea mai eficienta utilizare a zonei. Utilizarea eficienta a bunurilor imobiliare primare din casa dvs. inseamna luarea in considerare a modului in care utilizati cel mai des spatiul si stocarea corespunzatoare.

In bucataria noastra, avem farfurii, boluri si pahare depozitate in acelasi dulap cel mai apropiat de masina de spalat vase. Aceste articole sunt folosite cel mai des, asa ca sunt depozitate intr-unul dintre dulapurile care este cel mai usor accesibil si cel mai apropiat pentru descarcarea masinii de spalat vase. Nu folosim cani la fel de des, iar pastrarea lor cu pahare si cupe inseamna sa trebuiasca sa le stivuim – aglomerand astfel spatiul si facand mai mult timp sa apucam sau sa punem lucrurile deoparte. Datorita modului in care ne folosim bucataria, am organizat obiecte de uz zilnic folosind bunuri imobiliare de prima clasa. Alte articole care nu sunt folosite atat de frecvent sunt stocate in dulapuri pe care le accesam rar din cauza locatiei sale. Exemplu: dulapurile greu accesibile la deasupra frigiderului stocheaza pahare de vin si bere si tacamuri suplimentare pentru gazduirea unei multimi mari.

Atunci cand organizam si stocam, multi dintre noi amanam sa punem toate articolele similare laolalta, chiar daca inseamna spatii inghesuite. Organizarea in functie de frecventa cu care utilizati obiecte va elibera de obicei spatiu, economisind timp cautand si sapat in dulapuri si sertare pline.

Incepeti cu bucataria si luati in considerare frecventa cu care utilizati articolele stocate acolo. S-ar putea sa merite sa mutati unele lucruri pentru a elibera spatiu si pentru a economisi ceva timp pe termen lung.