Casa este locul in care oricine merge cu drag. Incarcatura afectiva pe care aceasta ti-o creeaza este una mult mai mare in momentul in care in ea se intemeiaza o familie. Iar pentru ca acea familie sa se simta confortabil si implinita din toate punctele de vedere trebuie ca decorul sa fie unul ideal.

Va vine sa credeti sau nu si amenajarea interioara are la baza anumite tendinte. Design-ul interior are la baza o serie de reguli care se pot modela, rapordandu-le la nevoile si la cerintele celui care isi amenajeaza o casa.

Pentru a veni in ajutorul oamenilor care isi doresc un camin cat mai frumos insa nu sunt atat de ingeniosi s-au deschis mai multe firme care pe langa faptul ca au magazine de materiale de constructie cu filiere in mai multe orase si-au deschis si firme de consultanta in materie de amenajari interioare.

Fiecare om are anumite dorinte si vrea sa se simta excelent in locul in care va sta pentru tot restul vietii sale. Fiecare client isi are propriile optiuni stabilite de acasa insa pentru a le imbina perfect este necesar un gram de imaginatie.Asistentii in materie de amenajari sunt cei care merg la fata locului, discuta cu persoanele in cauza si stabilesc criteriile dupa care acesta sa se ghideze atunci cand cumpara elementele principale pentru amenajarea caminului lor.

Cand vine vorba de parchet putem ajunge la adevarate dileme. Daca ne dorim sa avem o eleganta in caminul nostru putem opta, cand vine vorba de living, pentru un parchet stratificat.

Acest tip de parchet se asorteaza perfect cu scari lemn care sa fie asezate in mod spiralat. Intimitatea caminul dumneavoastra va fi cu atat mai mare cu cat aceste elemente vor fi completate cu piese de design cum ar fi rame cu fotografii de familie puse pe peretele de la casa scarii sau alte decoratiuni care sa se imbine cu personalitatea intregii familii.