Nu de putine ori suntem pusi in situatia de a vinde sau a cumpara un produs second hand, situatia economica fiind doar unul dintre factorii care ne conduc in aceasta ipostaza. Una dintre manierele facile, la indemana oricui am putea spune, pare a fi folosirea unui site de anunturi online, aceste portaluri oferindu-ne publicitate gratuita intr-o baza de clienti interesati de produsul sau serviciul nostru.

Din punct de vedere al structurii sale, un site de anunturi online este caracterizat de doua sectiuni distincte, una dedicata vanzatorilor si o alta sectiune dedicata cumparatorilor. Indiferent de postura in care ne aflam, publicarea unui anunt in calitate de vanzator sau urmarirea lui in calitate de posibil cumparator se face extrem de facil, acest aspect fiind una dintre principalele calitati ale unui site de anunturi.

Postura de vanzator pe un site de anunturi

In calitate de vanzator pe un site de anunturi online, poti sa oferi servicii dedicate persoanelor fizice sau firmelor, cat si sa vinzi produse noi sau second hand. Primul pas pe care trebuie sa il parcurgi in vederea adaugarii unui produs sau serviciu spre vanzare este crearea unui cont. In functie de natura site-ului de anunturi, contul poate fi gratuit sau platit si iti ofera numeroase facilitati: selectarea unei categorii pentru anuntul tau, denumirea produsului sau a serviciilor, atasarea unor informatii de baza, completarea unui camp informativ suplimentar, atasarea unor imagini si promovarea anuntului in randul anunturilor platite.

Postura de cumparator pe un site de anunturi

Daca din punct de vedere al vanzatorului, lucrurile decurg extrem de rapid si facil, cumparatorii se vor bucura de un tratament cel putin la fel de propice. Odata patrunsi pe un site de anunturi online, aveti acces absolut gratuit la mii de anunturi din segmentul de activitate dorit.

Puteti achizitiona un produs sau serviciu intrand in contact telefonic cu vanzatorul sau puteti sa va realizati la randul vostru un cont de client prin care sa tineti sub evidenta mai multe tranzactii si sa aveti parte de o comunicare mult mai facila cu vanzatorii.