Pentru securitatea locuintelor si a sediilor de firma, a institutiilor bancare aveti la dispozitie o solutie eficienta si putin costisitoare si a anume de a achizitiona un sistem de supraveghere video ce permite inregistrarea video si audio a ceea ce se petrece in locuinta sau cladirea de birou unde este montat acest sistem si la o anumita distanta fata de imobil. Firmele ce isi au activitatea in acest domeniu ofera potentialilor clienti oferte personalizate pentru sistemele de supraveghere video astfel incat sa satisfaca toate cerintele acestora.

Oferta de produse este una variata si cuprinde urmatoarele echipamente de supraveghere video: camere de supraveghere video de interior sau exterior cu sau fara infrarosu sub diverse forme si cu rezolutii intre 600-700 LTV, dome de interior, camere de supraveghere video mascate sau ascunse de interior, camere video de inalta definitie PIXIM, kituri de supraveghere video cu 4 camere cu sau fara conect la internet sau cu 8, 16 camere, DVR 4 canale, DVR 8 canale, DVR 16 canale si DVR 32 canale, DVR Stand Alone/ DVR All-in-One, accesorii de supraveghere video precum HDD-uri  care sunt compatibile cu DVR-uri enumerate mai sus si accesorii pentru conectarea si functionarea acestor sisteme de supraveghere video precum suporti, surse de alimentare sau alimentatoare, mufe, cabluri, transceivere, convertoare.

Alte firme din domeniu va sta la dispozitie si cu servicii de consultanta, proiectare, instalare sau implementare a acestor sisteme de supraveghere video, alarme impotriva incendiilor si alarme antiefractie.

Datorita unei concurente acerbe in acest domeniu, firmele ce comercializeaza camere de supraveghere video ofera si asigura solutii optime, adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui potential client si bugetului care se doreste investit intr-un astfel de sistem de supraveghere video.

Camerele de supraveghere video reprezinta o solutie eficienta de a proteja si securiza atat locuinta sau afacerea dvs. si va permite in cazul un eveniment nedorit sa puteti accesa inregistrarile sau imaginile oriunde v-ati afla cu ajutorul unui calculator ce are conexiune la internet. Solutiile de supraveghere video cele mai bune din punct de vedere al calitatii si care satisfac cea mai exigenta cerinta venita din partea beneficiarilor sunt si cele care au un pret mai ridicat si acest lucru este datorat unor caracteristici tehnice si estetice superioare fata de alte echipamente de supraveghere video cu caracteristici inferioare dar cu pret mai accesibil.

Cateva caracteristici tehnice mai importante ale acestor sisteme de supraveghere video sunt enumerate pe scurt in cele ce urmeaza: rezolutia camerei de supraveghere video, compresia, prezenta sau absenta functiei de detectie-miscare, interfata SATA, numarul de iesiri VGA si BNC, existenta portului de retea, incorporarea unui soft in sistemul de supraveghere video de vizualizare la distanta, USB, telecomanda si mouse. Unele camere de supraveghere video au unele optiuni de reducere a zgomotului in momentul in care acestea filmeaza chiar daca unele au si capacitatea de a inregistra sunetul, altele au optiuni pentru mod nocturn si de ajustare a imaginilor.

Din punct de vedere al tehnologiei si pentru atingerea scopului pentru care aceste sisteme de supraveghere sunt concepute si anume pentru siguranta si protectia casei, a bunurilor, a familiei si a afacerii dvs., cea mai buna solutie este achizitionarea unei camere de supraveghere video cu DVR 8 canale sau 4 respectiv 16 canale. Acest echipament de supraveghere video are un raport calitate/pret satisfacator si va ofera satisfactie prin utilizare.