Nisipurile de Aur este o statiune populara de vacanta in Bulgaria, aflata de-a lungul Coastei Marii Negre, la aproximativ 25 de km de Aeroportul Varna. Vorbitori de limba engleza sunt la dispozitia ta la Nisipurile de Aur, la fel ca in cele mai multe statiuni bulgare de la Marea Neagra.

Pentru turisti, multe dintre hotelurile din statiune pot fi rezervate on-line. Locuri gratuite pentru copii sunt disponibile pe principiul primul venit, primul servit, astfel incat cu cat mai devreme rezervi, cu atat ai mai multe sanse de a apuca un loc liber pentru cei mici. Daca ai ratat oferta, nu este nevoie sa iti faci griji, locurile pentru copii sunt ieftine, astfel incat sa poti avea in continuare o vacanta de vis in Nisipurile de Aur, alaturi de intreaga familie, fara a cheltui insa o avere.

„Odata ajunsi in statiune, toti copiii au dreptul sa participe la activitatile de zi cu zi ale clubului, fara niciun cost suplimentar sau alte taxe”, a declarat domnul Lucian Badarcea, manager al site-ului Iritravel.ro . Iritravel este un site specializat pe oferte de vacante, circuite, chartere si sejururi in Bulgaria, Duni, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena, Elenite, Balcik, Nessebar, St. Constantin si Elena, Sunny Day, Obzor, Grecia, Cipru, Austria, Franta, Italia, etc.

Hoteluri poti gasi in functie de gustul si bugetul fiecaruia iar de activitati interesante nu vei duce lipsa. Centrul local de Scuba Diving ofera cursuri de scufundari la preturi mici. Un curs de o ora, numit Bubblemaker este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12, unde acestia invata elementele de baza de scuba diving, toate sub supravegherea unui instructor de scufundare calificat. Pretul in acest caz include un adult insotitor.