Ca barbat, ai posibilitatea sa te imbraci in nenumarate feluri. Poti sa porti ce vrei tu, atat timp cat nu incalci cateva norme simple. Despre greselile frecvente facute de barbati atunci cand vine vorba de imbracaminte, vom discuta in acest articol.

Una din cele si cele mai mari greseli pe care le pot face barbatii cand vine vorba de propriul look tine de incaltaminte. Cel mai des, vezi barbati cu pantofi demodati sau tenisi murdari, prafuiti, ceea ce e de-a dreptul de prost gust. Barbatilor pur si simplu le e lene, nu ca nu ar putea sa se opreasca 10 minute din ritm alert si sa-si mai stearga si papucii pe care ii pun in picioare. Daca sunteti din aceasta categorie, renuntati, pana nu va faceti de ras in fata la prea multe persoane.

A doua mare greseala, este de a nu fi atenti la detalii precum asortarea curelei cu pantofii. Fie ca porti pantaloni sau blugi, ai grija la cea de-a treia greseala, aceea de a-I purta ori prea scurti, ori prea lungi.

A patra si ultima mare greseala de care vreau sa amintesc, tine de camasi in special. Daca le-ati murdarit cu mancare, nu incercati sa le stergeti ca sa nu le mai schimbati. Deasemenea, nu asortati camasi casual la costum. Veti arata ca un clovn sau ca un papagal cu penele in 10 culori.