Jocurile cu fotbal sunt printre cele mai cautate de catre copii dar si de cei mari. Lasand la o parte lansarile cu surle si trambite pentru cele mai noi variante ale Jocului FIFA, cu totii ne putem bucura din cand in cand de o mini partida de fotbal intr-un joc flash.

Intr-adevar, nu este o grafica asa performanta, insa poate si acest lucru face parte din farmecul acestui mini joc. Ati putea crede ca se adreseaza in principal baietilor, insa va inselati – si fetitele pot sa joace aceste jocuri cu fotbal deoarece le ajuta in dezvoltarea gandirii lor. Plus, avand in vedere faptul ca ele pot mai rar sa joace in realitate, cu siguranta vor avea curiozitatea si placerea sa joace pe internet jocuri de fotbal.

In ultima vreme au aparut foarte multe variatii ale acestui joc – mini partide de fotbal 3 contra 3, partide cu mai multi jucatori, lovituri libere, executare de penalty, lovituri cu capul, fotbal pe plaja, tenis cu piciorul sau street fotbal.

Cu siguranta vei gasi si tu un joc cu fotbal potrivit pentru tine, oferta acestor jocuri online pe internet fiind destul de vasta. Mai nou apar si puneri in scena a unor mari turnee de fotbal, cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal 2012, Liga Campionilor sau diverse campionate din Europa, cum ar fi cel din Spania, Anglia sau Germania. Poti juca meciuri simple de 90 de minute (care de fiecare data trec mult mai repede, timpul fiind relativ scurt la aceste mini partide de fotbal) sau turnee care sa aiba cateva zeci de meciuri pana se ajunge la un castigator.

Chiar daca sunteti un copil sau sunteti un om matur care are un servici stresant si o familie de care trebuie sa aiba grija, jocurile cu fotbal online sunt printre cele mai jucate jocuri pe internet si sunt acum la indemana oricui. Fie ca vrei sa scapi de stressul zilnic exersand cateva pase, fie ca vrei sa iti dezvolti gandirea si atitudinea strategica prin formarea unei echipe si a unui plan de castigare a unui meci, jocurile cu fotbal te vor ajuta sa faci aceste lucruri, asadar le recomandam atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.