Dupa o serie de informatii eronate si zvonuri continue, telefonul Moto Z2 Force de la Lenovo este anuntat oficial.  Acesta este cel mai performant telefon din seria Z2, venind cu niste specificatii destul de puternice si cu un design elegant.

Potrivit betit.ro, un site de stiri it, Moto Z2 este un telefon modular care continua traditia celor de la Motorola de a incorpora conectori specifici care sa permita atasarea diverselor module. Se prezinta bine, atat in ceea ce priveste specificatiile cat si design-ul, iar pretul este pe masura. De aceea, Moto Z2 Force vine la pachet cu un conector interesant, care permite realizarea clipurilor la 360 de grade.

Moto Z2 Force – Specificatii, design si pret

Se bazeaza pe un procesor performant de la Qualcomm, un Snapdragon 835, iar in ceea ce priveste memoria RAM, va fi de 6 GB in Europa si de 4 GB in SUA. Display-ul este unul Plastic OLED (POLED), un display flexibil, rezistent la socuri, cu diagonala de 5,5 inch si rezolutia QHD. Tehnologia de protectie Gorilla Glass a fost inlocuita cu ShatterShield, ceea ce il transforma intr-un telefon nu doar aspectuos, ci si foarte rezistent.

Dispozitivul vine cu doua camere, una dintre ele fiind monocrom, iar senzorul foto fiind de 12 MP. Daca este sa ne referim la memoria interna, ei bine, sunt disponibile optiunile de stocare de 64 si 128 GB. Acumulatorul este de 2730 mAh, iar pretul pentru Moto Z2 Force este de 800 de dolari. Pentru nerabdatori, acesta va fi disponibil incepand cu data de 10 August.

Acum, in caz ca doriti sa stiti mai multe despre acest mod pentru filmari la 360 de grade, are capacitatea de a filma la rezolutie 4K, sunetul fiind inregistrat 3D. Pe langa mod-ul respectiv, compania ofera un software avansat specific editarii video si foto, pentru a va putea face treaba mai usor, direct de pe telefonul dumneavoastra.

Pretul separat pentru accesoriul 360 Camera este de 300 de euro, insa cu siguranta se merita toti banii.