Bine ati venit in lumea muncii de acasa, seminarii web, ore fericite virtuale … si vizite la medic online. Iata tutorialul dvs. pentru navigarea in aceste vizite virtuale. In primul rand, nu toate cabinetele medicilor, spitalele sau sistemele de asistenta medicala fac lucrurile in acelasi mod, asa ca asteptati unele diferente daca treceti de la o vizita virtuala la alta. Cu toate acestea, in general, aceleasi cateva lucruri vor fi acoperite.

Inainte de vizita dvs., veti primi probabil un apel telefonic pentru confirmare. Este posibil sa primiti de fapt mai multe apeluri telefonice pentru a va reaminti ora programarii, pentru a va spune cum sa va conectati practic la vizita si pentru a va verifica asigurarea si facturarea. Este posibil sa primiti un telefon de la un asistent medical pentru a trece prin istoricul sanatatii. Alternativ, puteti primi si un e-mail cu un link pentru a va actualiza istoricul sanatatii. Multi pacienti au observat cresterea (utila?) A comunicarii atunci cand planifica o vizita virtuala.

Pentru a incepe o vizita virtuala, atat pacientul, cat si medicul au nevoie de un dispozitiv vizual si audio. Pentru majoritatea oamenilor, acesta este un telefon sau un computer cu optiunile video si audio activate. Este recomandat sa testati videoclipul si sunetul inainte de vizita pentru a va asigura ca va puteti vedea si auzi medicul si ca medicul dumneavoastra va poate vedea si auzi. Asigurati-va ca aveti o conexiune la internet consistenta, astfel incat videoclipul si sunetul sa fie clare si sa nu fie intarziate. Pentru unele examene, este, de asemenea, util sa mutati videoclipul pentru a arata medicului o parte a corpului care poate fi ranita sau ranita.