Blog

Tema blogului

/

Pentru Catalin, pentru Silviu… dar si pentru altii care m-au intrebat ce tama folosesc am sa dezvalui un secret destul de bine pazit pana acum. Tema blogului asta este aceeasi din prima zi de extramile.ro.

Stiu ca pare destul de greu de crezut si ca aproape ca nu mai seamana deloc cu ceea ce vedeti astazi pe blogul asta, dar asa e. George poate confirma toate astea. Candva, de mult… a muncit alaturi de mine la editarea acestui template.
Si cu timpul, pe langa aspectul modificat din CSS, am mai adaugat si unele functionalitati cum ar fi post thumbnail, menus, widget in footer si altele…

Singurul lucru care-i mai lipseste acestei teme ca sa fie la zi, cum s-ar spune, este acela de a fi una de tip responsive. Avand in vedere ca am pastrat o latime destul de mica cred ca nici nu e nevoie de asa ceva, dar as putea sa rezolv si asta fara prea multe batai de cap.

Si nu, nu va invit sa ma copiati pentru ca ar fi o mare, dar MARE, pierdere de timp. Se gasesc pe net sute sau poate chiar mii de teme care au deja ceea ce am adaugat eu asteia.

Eu am facut-o din placere si in timp, lucrand cate 5, 10 sau maxim 30 de minute… atunci cand imi aduceam aminte sau cand imi mai venea cate o idee.