Cei care ma urmariti de mai mult timp stiti. M-am lasat de fumat apoi m-am reapucat, iar m-am lasat si iar m-am apucat si m-am lasat si iar m-am apucat si tot asa… Nu e ceva cu care sa ma pot lauda. Din contra. Unii imi spun ca sunt slab. La dracu… Nimeni nu-i perfect. Nici macar eu.

Momentan fumez electronic. Si “momentul” asta tine de ceva vreme. Mai trag si cate o tigare normala dar foarte, foarte rar… cand sunt pe undeva si ma lasa bateria la electronica sau ceva in genul asta. Ultima data mi s-a intamplat duminica, la meci.

Ce m-a facut sa aduc vorba de asta? Desteptii care-mi spun “Stii?, electronica e periculoasa. Au zis la tv. Nici macar nu se stiu multe despre ea. Tu esti inconstient? Te expui unor riscuri.”
Fuck you, ba! Despre electronica nu se stiu multe, e adevarat. Prima tigareta electronica a aparut in urma cu vreo 10 ani pe undeva prin China si a fost facuta de un medic care a dorit sa elimine riscul de cancer pastrandu-si viciul. Nu stiu cat de bine i-a iesit acest lucru dar nici nu stiu sa fi facut careva cancer de la tigara electronica. Dar stai… Tigareta cu tutun a fost testata pe milioane de oameni in cateva zeci de ani si desi se cunosc riscurile, care intre noi fie vorba au si o rata de “succes” destul de “convingatoare”, voi sustineti ca e mai buna ca electronica? Cumva, e mai bine sa te expui riscurilor de a face cancer decat sa nu stii exact DACA te expui vreunui risc? Misto logica.

Cum ar putea sa fie mai daunatoare electronica decat tigareta din tutun daca nu are nici macar unul din toate gudroanele alea cancerigene? Ah… au zis la TV. Convingator. Unii care ma mint zilnic cu tot felul de chestii, pentru cel care plateste mai mult, mi-au zis ca electronica POATE FI mai nociva decat tigarile normale care aduc venituri colosale la buget. Probabil ca si sa bei apa poate sa fie mai nociv… mai ales daca e otravita.

Nu-mi comentati ca e mai bine fara, ca e mai bine sa nu fumezi deloc, ca bla, bla, bla… Stiu, nu sunt tampit. Dar subiectul aici e Tigara electronica vs. Tutun, nu Fumator vs. Nefumator.