Cand ma gandesc la sistemele supraveghere moderne imi dau seama ca au doua functii : ofera un factor de frica infractorilor si pot ajuta cazul in care ceva se intampla pot furniza multe indicii politiei pentru a gasi mai usor faptasul. Exista multiple tipuri de sisteme supraveghere. Mai jos va prezint cateva sfaturi despre ce sisteme supraveghere sa alegeti.

Camere de exterior sau interior?

Potrivit politiei romane, 70% din spargeri incep la usa din fata sau din spate sau printr-un geam. Daca bugetul va permite camerele rezistente la apa pentru exterior sunt cele mai bune pentru sisteme supraveghere. Aceste camere variaza si puteti gasi unele rezistente chiar la zapada si inghet cu sisteme de incalzire in interior. Pe langa camerele de tip dome sunt deobicei rezistente atacurilor fizice inlcuzand lovituri cu ranga sau cu altceva.

Formatul de inregistrare

Dvr-urile (digital video recorder) sunt sisteme supraveghere bazate pe un computer care inregistreaza pe un harddrive , Acest lucru face ca totul sa fie accesat foarte usor . Unele sisteme supraveghere mai noi pot salva direct pe net inregistrarea pe cloud, deci chiar daca infractorii iti vor distruge sau fura DVR-ul tot ai o inregistrare cu faptasii.

Acces virtual

Multe sisteme supraveghere pentru case ofera in ziua de astazi acces virtual la streamingul video prin internet pe un laptop sau direct pe smartphone.

Preturi

Puteti gasii sisteme supraveghere incepand cu 399 lei, dar probabil factorul de calitate e asemenea pretului. Un sistem de supraveghere de baza calitativ, incepe in jur de 450 lei si poate sa ajunga la preturi mult mai mari pentru sisteme supraveghere cu camere multiple, interior si exterior, cu toate optiunile.

Cum sa alegi?

Nu este un ghid fix pentru cum sa alegi sistem supraveghere. Ce vei alege va fi bazat pe bugetul tau , tipul de obiectiv protejat, cat de sigur doriti sa fiti si alti factori. Incepeti cautarea cu ideea de baza a unor sisteme supraveghere pe care le doriti la un buget rezonabil. Sunt sisteme supraveghere foarte diverse chiar daca sunt la acelasi pret, fiecare pot sa aibe caracteristici diferite, asa ca cautati pana gasiti sistemul perfect pentru nevoile si bugetul dumneavoastra

Atutech este o companie cu o reputatie de valoare in Romania. Livreaza sisteme securitate la preturi foarte bune in toata romania si ajuta clientii cu o baza de date de instalatori in orice oras din tara.