Multe locatii de pe glob sunt recunoscute prin prisma faptului ca ofera peisaje nebanuite si constructii uimitoare din punct de vedere arhitectural. In aceste destinatii spectaculoase puteti petrece momente relaxante linistitoare alaturi de cei dragi, fie ca ne raportam la o escapada romantica precum luna de miere, sau la o vacanta prelungita cu intreaga familie. Spectacolul naturii atinge limite nebanuite in anumite insule exotice, exemplele noastre ocupand primele pozitii in topul preferintelor turistilor din intreaga lume.

In momentul actual, una dintre cele mai populare insule exotice poarta denumirea de „Fuerteventura”, destinatie paradisiaca particularizata prin intermediul nisipului negru de pe plaja, trasatura neobisnuita pentru o portiune exotica de litoral. Un alt element definitoriu pentru aceasta insula este reprezentat de amploarea competitiilor sportive acvatice, luna iulie fiind momentul propice pentru acumularea surferilor de pe glob. Sute de sportivi si turisti ajung in aceasta perioada in Arhipelagul Insulelor Canare, acolo unde este adapostita Fuerteventura.

Oceanul Pacific inglobeaza multe insule spectaculoase prin prisma peisajelor inedite, decorul izolat al insulei Pastelui fiind mediul propice pentru a te relaxa pret de cateva zile. Turistii aleg aceasta locatie in momentul in care sunt in cautarea unui cadru cu o istorie bogata, opulenta, controversata datorita legendelor variate. Localnicii sunt recunoscuti pentru ospitalitatea lor neconditionata, iar pentru turisti este o placere sa isi petreaca vacanta intr-un mediu dominat de armonie si liniste. Situri arheologice si formele diversificate de relief vulcanic se impletesc intr-un decor inedit, parfumat de o flora spectaculoasa.

Arhipelagul Marianelor adaposteste una dintre cele mai frumoase insule ale Oceanului Pacific, cunoscuta sub denumirea Guam. Pe teritorul acesteia au avut loc de-a lungul timpului variate conflicte cu subiect militar, insa turismul nu a fost nici pe departe afectat, peisajele insulei fiind un obiectiv pentru turistii care sunt impresionati de experientele multiculturalesi doresc o vacanta exotica deosebita. O noutate este reprezentata de faptul ca pe teritoriul acestor insule traiesc diverse triburi indigene, care sunt dispuse sa ofere vizitatorilor o privire de ansamblu asura traditiilor si obieceiurilor locale. Conditiile de cazare ating standarde superioare, serviciile conexe acoperind toate facilitatile de care aveti nevoie in momentul in care mergeti in vacanta: spa, sala de fitness, saloane de ingrijire corporala, restaurante, terase.

O ultima recomandare turistica inedita este reprezentata de insula Tasmania, recunoscuta pentru forma aparte, care poate fi usor asemuita cu o inima sau un diamant. Flora si fauna sunt cele doua elemente de interes pentru acest stat australian, diavolul tasmanian ingloband unul dintre obiectivele principale pe care le are pe lista orice turist experimentat si pasionat. Pe langa vegetatia luxurianta si fauna impresionanta, plajele presarate cu nisip fin auriu, apa stralucitoare si cristalina, alaturi de multiple monumente istorice si arhitecturale reprezinta un cumul de motive care ar trebui sa va convinga sa vizitati insula Tasmania.