Medicina japoneza a fost intotdeauna axata pe metode naturiste si a incercat sa descopere noi resurse de a vindeca diferite suferinte ale oganismului uman. In urma cu cativa ani in urma, povestea unui medic cercetator din Tokyo avea sa revolutioneze tratamentele pe baza de ingrediente naturale si sa descopere o formula ce avea sa intareasca sistemul imunitar si sa lupte chiar si impotriva unor boli precum cancerul.

Hiroaki Maeda a facut numeroase studii pe diversi compusi naturali pentru ca in cele din urme sa dezvolta ceea ce astazi se numeste BioBran, un supliment ce incorporeaza in structura sa Arabinoxilan. Acesta este un extras din tarate de orez, care favorizeaza secretarea hemicelulozei B. Potentialul pe care il aduce in organismul uman este asociat cu reglarea celulelor de tip Natural Killer, care fac din acest produs un aliat eficient in lupta cu diversi virusi sau cu celulele canceroase raspandite la nivelul intregului organism.

Deoarece efectele benefice ale acestui produs medicamentos au fost recunoscute peste tot in lume, in Romania poate fi achizitionat si din mediul online. Fiind recomandat de specialistii in medicina alternativa, orice pacient care sufera de boli canceroase sau care isi doreste o imbunatatire a sistemului imunitar poate achizitiona Biobran la un pret variat, in functie de cantitate.

Cercetarile moderne au confirmat proprietatile pe care le aduce acest supliment si efectele pozitive. Acestia au examinat rolul pe care BioBran il are in combaterea simptomelor ce apar in urma chimioterapiei, precum oboseala sau pierderea in greutate, care reduc din calitatea stilului de viata. Impulsul pe care il ofera compozitia suplimentului de origine japoneza reuseste sa intareasca sistemul imunitar si sa ofere organismului sprijinul de care are nevoie in lupta cu diversi factori de imbolnavire.

Efectele fizice pe care le-au recunoscut toate cercetarile realizate pe structura acestei formule ,care sta la baza alcatuirii BioBran, au scos la iveala importanta pe care o are in reglarea zaharului din metabolism si in ameliorarea diabetului. De asemenea, dieta fibroasa pe care o recomanda specialistii prin tratamentul cu BioBran reduce colesterolul si inhiba toxinele pe care organismul le asimileaza din componentele sintetice folosite in diverse alimente. Cu toate acestea, calitatea principala a acestui supliment consta in stimularea sistemului imunitar.

Pe langa extractul din tarate de orez, interesul pentru acest medicament naturist este datorat si ingredientelor enzimatice precum cele descoperite in ciupercile shiitake. Acestea favorizeaza absorbtia in intestin a substantei arabinoxilan.

Lupta impotriva factorilor nocivi din mediu, a stresului si a bolilor imunitare are acum un aliat puternic si cu adevarat stimulator pentru un sistem imunitar slabit. Din cauza unui stil de viata nesanatos, a stresului si a alimentatiei neechilibrate, organismul nostru poate ceda in anumite perioade si are nevoie de un sprijin exterior. Este important ca acesta sa fie un derivat naturist, fara componente sintetice. Deoarece nu exista foarte multe alternative care sa imbunatateasca activitatea celulelor Natural Killer, responsabile de eliminarea toxinelor si virusilor ce patrund in corpul nostru, un tratament cu BioBran devine solutia ideala.