La ce tendinte ar trebui sa va asteptati asteptati in acest an? Asteapta-te la neasteptat! Tendintele florale pentru anul 2018 sunt reinventante, uneori putin ofensive si ecologice. Iata ce este hot in acest sezon:

Culori indraznete
Culorile saturate nu sunt straine industriei florale, dar fac o impresie deosebita pe scena din 2018. Veti vedea culori indraznete si pline de viata in lunile de primavara si de vara. Culorile indraznete intruchipeaza fericirea, facand-o tendinta perfecta de urmat in 2018 pentru ocaziile speciale.

Forma organica
Natura este imperfecta, si asta o face perfecta pentru estetica naturala pe care o vom vedea mult mai mult in acest an. Aceasta tendinta se bazeaza pe miscarea si fluxul tulpinilor de flori. Unele flori au structura, ca un trandafir, in timp ce unora le lipsesc, ca Celosia. Oricare ar fi constructia unei flori, aceasta tendinta o evidentiaza si o foloseste pentru a da caracterul designului floral.

Amesteca si potriveste
Natura ne-a oferit o multitudine de culori, texturi, miresme si forme in domeniul floral. In acest an, veti vedea o abundenta de mixuri a acestor elemente diferite in moduri noi. Desi elementele mixte sunt un aspect fundamental al intregului design floral, tendinta din 2018 este de a lua standardele si normele traditionale si de a le transforma cu originalitate.

In ansamblu, tendintele din 2018 sunt neasteptate, jucatoare si inspirate. Indiferent daca aranjamentele sunt indraznete, compuse organic, intr-un cos estetic, cu un element concentrat sau inspirat la nivel global, tendintele florale din acest an sunt individualismul si este un lucru care merita sarbatorit prin buchete de flori elegante si pretioase.