Daca esti in cautarea unei noi surse de recreere sau de distractie, iti recomand cu caldura acest articol despre acele trotinete electrice care fac senzatie prin parcuri iar lumea este din ce in ce mai interesata de asa ceva si in Romania.

Trotinetele electrice care se comercializeaza pe la noi au puteri incepand de la 300W, dar sunt modele care depasesc 1000W, dezvoltand o viteza in mers de pana la 45 km/h, ceea ce este enorm pentru o astfel de jucarie sa-i spun asa.

Ca si autonomie, daca tot am spus ca sunt electrice, ajung sa functioneze pe distante cuprinse intre 10-25km, in functie de model dar mai mult de acumulatorii din ele care in general sunt de tipul Plumb-Acid.

Ca sa va dati seama mai usor cat de placut este sa te plimbi pe o trotineta electrica, am cautat un mic filmulet pe youtube pe care vi-l prezint mai jos:

Cele mai multe dintre modele sunt full pliabile, cum este si modelul din filmulet la care scaunul se detaseaza, iar ghidonul se pliaza asupra trotinetei, ceea ce ii ofera transportul mult mai simplu, chiar si intr-o masina de mici dimensiuni.

Ca si preturi, o trotineta electrica noua, cu garantie si solida porneste de la pretul de 1500 LEI, iar in functie de performanta motorului, a dotarilor ( sisteme de franare, stopuri, cauciucuri ) sau a design-ului poate sa ajunga pana in jurul sumei de 3-4000 de lei.

Pe magazinele online de profil gasiti in acest moment 3 modele de trotinete electrice din care cu siguranta una se incadreaza si in cerintele tale referitoare la pret, calitate, putere.