Exista un loc pe planeta, padurea de ploaie Daintree, care unul din putinele locuri in care natura se arata in adevarata sa infatisare. Locatia acestei paduri tropicale este in Australia, in zona populara a nordului tropical al Queensland-ului, si este atat de plina de sunete si de privelisti incat va face sa credeti ca e o jungla. Dar este o padure tropicala autentica si daca sositi in anotimpul ploios veti putea intelege de ce sunt diferite cele doua.

Cu aspect cu adevarat accidentat, aceasta regiune ofera poteci de traversat pentru vizitatori, ca acestia sa poata observa toate minunile naturale. Cu toate aceste poteci se creeaza o zona in care sa se plimbe oamenii intr-un fel in care sa nu afecteze negativ fauna si vegetatia zonei.

In cadrul acestei paduri tropicale exista multe specii variate de fauna si flora, animalele autohtone care traiesc aici impreuna cu uimitoare pasari tropicale. Nu exista nici un fel de interventie umana aici in afara de vizite, habitatele naturale se afla inca in locul lor si sunt pline de viata, printre putinele care mai exista in lume. Este un sit care apartine Patrimoniului Mondial, una din putinele paduri tropicale care au supravietuit pe planeta, asa ca din acest motiv exista o asa mare conservare si grija in aceasta zona, pentru a fi siguri ca acest pamant supravietuieste.

Cei care vin sa exploreze padurea tropicala Daintree au ocazia de a participa in circuite de zi si de noapte care arata toate aspectele zonei. Dar ca sa vedeti nu e neaparat nevoie sa mergeti in circuit, puteti sa explorati de unul singur daca preferati astfel. Doar fiti atent sa urmati regulile de conservare pentru a mentine habitatul natural, nu luati cu dumneavoastra animale de companie, nu lasati gunoaie si nu faceti foc. In acest fel padurea tropicala va exista mult mai mult timp, permitand si altora s-o explore.

In timpul vizitei dumneavoastra in nordul tropical al Queensland din Australia trebuie neaparat sa vedeti padurea tropicala Daintree, dar aceasta este doar una din minunatele zone naturale care pot fi vazute. Aceasta merge catre Marea Bariera de Corali, care este o alta detinatie de vacanta ce merita experimentata, un alt loc in care nu exista interventie umana. Atunci cand va veti afla in nordul tropical al Queensland veti avea ocazia de a vedea o multime de lucruri uimitoare.