Voi ce stil de muzica abordati la nunta?

Vrem sa recunoastem sau nu, muzica este aspectul care poate transforma atmosfera festiva intr-una de neuitat, iar din aceasta cauza cuplurile sunt puse intr-o situatie destul de complicata atunci cand vine vorba de alegerea programului muzical. Pe de-o parte, exista tentatia intriseca a fiecarei persoane de a alege un repertoriu pe gustul sau, insa si regula conform careia primeaza preferintele eterogene ale invitatilor.

Pornind de la acest contrast, vom discuta pe indelete despre principalele genuri muzicale pe care le puteti aborda la nunta voastra pentru a va ridica oaspetii de pe scaune.

Muzica anilor 70′ – 80′ – nu putem considera muzica anilor 70′ ori 80′ lipsita de personalitate, iar din aceasta cauza o aducem in atentia voastra pentru un astfel de eveniment. Fiind un gen muzical care ne face sufletele sa vibreze, acesta este tot mai adesea abordat de cuplurile de indragostiti care nu vor sa dea gres. Nici cu cei tineri, dar nici cu persoanele care nu mai sunt de ceva timp in floarea varstei.

Muzica polpulara – Majoritatea mirilor opteaza pentru conceptul de formatie nunta completa, aceasta fiind compusa deopotriva din instrumentisti cu experienta, dar si din solisti care stiu cum sa isi puna in valoare atributele muzicale. Cel putin o data in viata ne putem lasa programul artistic in mrejele traditionalismului, asta pentru a ne asigura de faptul ca pe ringul de dans vor ajunge in egala masura cei din generatia noastra, dar si rudele apropiate care vor sa isi aminteasca de frumusetea petrecerilor de odinioara.

Iar daca nu suntem 100% convinsi de alegerea efectuata, putem miza pe o formatie polivalenta, ai carei membri sa cunoasca deopotriva tainele muzicii moderne, dar si graiul dulce al melodiilor populare.

Muzica lenta – In momentele cheie, bineinteles. Ce-i drept, daca exista prea multe melodii lente in programul muzical al nuntii noastre riscam ca ai nostri invitati sa se plictiseasca peste masura, singurii care vor ajunge sa se bucure de cadrul romantic creat fiind mirii. Cu toate acestea, in timpul primul dans muzica lenta este indispensabila, iar de preferat ar fi sa alegeti o melodie cat mai cunoscuta pentru a va bucura de compania celorlalte cupluri prezente in randul invitatilor.

Muzica voastra – Desi am pornit de la regula conform careia invitatii primeaza, nu trebuie sa nu aduceti un aport subiectiv repertoriului ales. In fond, nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata de cuplu, iar acesta trebuie celebrat cum se cuvine. Mai mult decat atat, fiecare pereche de indragostiti are dreptul de a-si scrie povestea, dar si amintirile de-o viata prin propriile alegeri.