Cu o multime de beneficii bazate pe dovezi reale scrise de oameni vizati, cum ar fi reducerea anxietatii si flexibilitatea sporita, yoga este o activitate de vis a solicitantului de wellness. In timp ce aceasta practica antica combina discipline fizice, mentale si spirituale, in lumea occidentala ne concentram in mod intens asupra practicarii fizice a posturilor yogice.

Daca nu faceti in mod curent yoga, ce va vine in minte atunci cand va ganditi la ea? Imaginea omniprezenta este cea a unei femei subtiri, de multe ori albe si blond, cu o gama extrema de miscare si flexibilitate. Ea este, de obicei, echipata in cea mai moderna imbracaminte atletica, si se contorizeaza in diferite pozitii pe fundaluri frumoase. Este important sa retineti ca nu exista nici o rusine in ceea ce priveste montarea acestor parametri. Cu toate acestea, este chiar mai important sa subliniem ca acesti parametri nu ar trebui utilizati ca masura de realizare pe care trebuie sa ne cautam pentru a obtine o bunastare.

Modul in care abordam yoga este o ilustrare a modului in care o activitate care intentioneaza sa sporeasca bunastarea holistica poate fi rasucita pentru a indeplini o naratiune societala daunatoare axata pe fizic.