Miscarea este o parte esentiala a vietii alaturi de somn, nutritie, hidratare si stres. Toate partile ne ajuta sa crestem si sa evoluam in tipul de persoana pentru care suntem meniti sa fim. Pentru a deveni cea mai fericita si mai sanatoasa versiune a ta, nu exista o formula unica, care sa fie respectata de toata lumea. Aflati ce functioneaza cel mai bine pentru dvs., oferindu-va o serie de experiente si invatand despre voi prin intermediul lor. Din experientele tale, vei putea sa iti formezi rutina perfecta de antrenament pentru tine.

Care sunt obiectivele tale?

Fiecare are un motiv diferit de a lucra. Poate vrei sa slabesti? Te simti confortabil in propria ta piele? Vrei sa fii mai sanatos? Vrei sa te simti mai fericit? Concentrandu-va pe obiectivele dvs., puteti adapta o rutina de antrenament care va va obtine mai rapid rezultatele pe care le doriti.

Alaturi de crearea unor obiective specifice in jurul modului in care doriti sa va simtiti si sa priviti, definiti motivele pentru care doriti sa atingeti aceste obiective. Cum va arata viata dvs. daca atingeti aceste obiective? Ce va face sa fiti mai potrivit si sa aveti mai multa energie pentru viata ? Veti avea mai multa incredere sa purtati hainele preferate? Vrei sa simti ca poti petrece mai mult timp si energie jucandu-te cu copiii? Va veti simti mai motivat sa iesiti si sa intalniti oameni noi? Cand aveti zile dificile, acele motive (AKA, „motivul” dvs.) va fi in partea de sus a mintii pentru a va ajuta sa continuati. Dupa ce identificati principalele motive pentru care doriti sa va antrenati, scrieti-le. Scrierea intentiilor si obiectivelor dvs. este o activitate simpla care va face realizarea obiectivelor dvs. o realitate mai stransa.

Conform The American Society of Training and Development (ASTD), daca notati obiectivele si planifici cum sa le atingeti, probabilitatea de a le atinge este de 50%. Daca va angajati cu cineva si ii spuneti despre obiectivul dvs. specific, probabilitatea dvs. creste pana la 65%. Daca aveti o intalnire de responsabilitate specifica cu o persoana pentru care v-ati angajat, sansele dvs. de a atinge acel obiectiv se ridica pana la 95%! Responsabilitatea este puternica, iar cand vremurile devin dificile, puteti reveni la „de ce” si sa va amintiti cat de important este sa ramaneti dedicati sa traiti viata viselor voastre.