1.Incaltamintea adecvata – pentru o excursie de o zi, care nu implica un teren tehnic, pantofii de traseu sunt minunati.Pentru drumetii mai lungi, care implica transportul de incarcatura grea sau mai mult teren care trebuie parcurs, cizmele pentru drumetii ofera mai mult sprijin.

2.Cutit sau instrument multifunctional – acestea va permit sa taiati benzi, sa indepartati sparturile, sa reparati diverse obiecte si sa efectuati o serie intreaga de reparatii ale uneltelor defecte.

3.Apa suplimentara si o modalitate de purificare a acesteia – fara suficienta apa,muschii si organele organismuluinu pot pur si simplu sa functioneze.Consumand prea putina apa nunumai ca va ve-ti deshidrata, dar exista riscul sa va supuneti hipotermiei.

4.Alimente suplimentare – mancarea suplimentara va ajuta la mentinerea energiei si moralului.

5.Elemente de siguranta – caldura unui foc si a unei bauturi fierbinti poate ajuta la prevenirea hipotermiei. Incendiile sunt, de asemenea o metoda foarte buna de a semnala ajutor daca va pierdeti. Daca v-ati pierdut, va poate ajuta si fluierul, deoarece este mai eficient decat utilizarea vocii dumneavoastra. O lanterna/un far sunt elemente pe care trebuie sa le aveti in vedere daca doriti sa va aventurati.

Alte 5 lucruri pe care trebuie sa le aveti cu voi in excursie le ve-ti gasiin viitorul articol.