Participa la un joc Griffins
Aratati mandria echipei de acasa si bucurati-va de Griffins; Echipa AHL de la Grand Rapids este in al 24-lea sezon si are bilete disponibile pentru jocuri pana in aprilie.

Du-te cu tubul fierbinte
Daca nu aveti propriul dvs. – sau nu aveti un prieten care are unul – Oasis Hot Tubs on Alpine are gradini cu jacuzzi tematice (lucru Novia Scotia, Borneo Rainforest, Japonia), oaspetii pot rezerva timp de 1-2 ore.

Voluntar
Voluntariatul poate fi o modalitate excelenta de a contracara efectele bluesului de iarna, deoarece se arata ca reduce anxietatea, depresia si stresul. West Michigan ofera o multime de oportunitati pentru a-ti imprumuta timpul sau talentele. Luati in considerare sa impachetati mancarea la Kids Food Food, sa dati o mana cu menaj la Clubul Gilda sau sa stati intr-un comitet pentru Consiliul de Actiune pentru Mediu din West Michigan.

Petreceti o zi la Complexul de sporturi de iarna din Muskegon
Vizitatorii unicului complex de sporturi de iarna din West Michigan se pot plimba pe un traseu de incarcare de 750 de metri proiectat de un olimpic; trasee de racheta cu vederi spectaculoase asupra lacului Michigan; schi de fond prin parcul de stat Muskegon; si, parcurge uimitorul traseu de patinaj de gheata de 1/4 mile care serpuieste prin padurea frumoasa.