Bucurestiul este unul dintre orasele romanesti cu o istoria bogata in spate, numeroasele cladiri construite acum sute de ani fiind puncte de atractie pentru orice turist. Indiferent ca iti doresti sa revi in Bucuresti pentru un mic sejur sau te afli la prima tentativa de a vizita capitala Romaniei, vei fi in postura de a alege un loc de cazare potrivit calatoriei tale.

Familiile care ajung in capitala alaturi de copii trebuie sa aloce o atentie sporita spatiilor de cazare, multe hoteluri avand facilitati dedicate celor mici destul de precare. Inainte de a pleca la drum, incearca sa rezervi camerele la un hotel in Bucuresti din timp si fii foarte atent la oferta dedicata camerelor pentru copiii tai, vei fi surprins sa aflii ca nu multe hoteluri pun pret pe detalii.

Un aspect imbucurator este, totusi, varietatea spatiilor de cazare in Bucuresti, acest amanunt favorizand o alegere potrivita pentru sejurul vostru. Dat fiind faptul ca o sa calatoriti alaturi de copii, asigurati-va ca hotelul dispune de un loc de joaca pentru micutii tai. Desi ti-ai propus ca vacanta in Bucuresti sa coincida cu vizite in nenumarate puncte de atractie, planurile tale pot fi schimbate fie de starea vremii, fie de un accident neplacut. Orice hotel de calitate aflat in perimetrul capitalei trebuie sa dispuna de un spatiu de joaca pentru copii sau chiar de o piscina acoperita, sunt elemente care le vor oferi micutilor tai alternative de a petrece timpul liber.

Daca bugetul iti permite, este indicat sa alegi camere separate pentru copii, stresul fiind o stare pe care ar trebui s-o eviti pe durata unui sejur. Fie alegi o camera suplimentara in care copiii tai vor fi cazati si vor beneficia de aceleasi conditii ca ale tale, fie incerci serviciile de cazare intr-un apartament, ofertele de acest gen fiind tot mai des intalnite.

Intrand in aceasta sfera a camerelor, o sa aducem in discutie doua elemente pe care noi le consideram obligatorii pentru un hotel Bucuresti care se respecta. In primul rand, fiecare camera are nevoie de un frigider, copiii necesitand oricand o rezerva de bauturi sau mancare. De partea cealalta evidentiem room service-ul, fiind necesar ca printre meniurile standard sa se regaseasca si cateva optiuni pentru copii. Nu trebuie sa riscati si sa ajungeti in situatia in care copiii vor fi nervosi pentru ca nu pot sa comande mancarea lor preferata, sunt situatii de stres pe care le puteti evita printr-o simpla verificare a facilitatii de room service pentru copii in randul ofertelor disponibile.

Lista prioritatilor, chiar daca nu este un element de o importanta majora ca celelalte, ar trebui sa includa si serviciile de baby-sitting. Bineinteles ca va ganditi la o astfel de facilitate doar in cazul in care copilul vostru are o varsta frageda, insa trebuie sa aflati ca nu multe hoteluri din Bucuresti dispun de personal calificat in ceea ce priveste supravegherea copiilor.

Cum reusim sa verificam daca un hotel din Bucuresti dispune de toate aceste facilitati? Incercati sa contactati operatorii hotelurilor si sa le adresati diverse intrebari legate de necesitatile voastre, in functiile de informatiile primite va puteti contura o idee de ansamblu in privinta calitatii serviciilor de cazare.