Fiind tot mai solicitate in zilele noastre, serviciile de curatenie oferite de catre operatori sunt dintre cele mai diversificate. Insa, asa cum bine stiti, diversitatea nu faciliteaza intotdeauna deciziile pe care trebuie sa le luam in anumite momente, lucru care se intampla si de aceasta data. Ofertele sunt intr-o constanta crestere, dar si pretentiile proprietarilor incep sa se inalte odata cu experientele mai putin fericite prin care au fost nevoiti sa treaca de-a lungul diverselor colaborari.

Cu toate acestea, inca exista o serie de criterii pe care le puteti folosi pentru a filtra operatorii in momentul in care parcurgeti catalogul de firme de curatenie al site-ului WeClean. Aceasta este o platforma ce se bucura de notorietate in momentul de fata, pentru ca aduce laolalta operatori de curatenie gata sa raspunda afirmativ nevoilor variate ale proprietarilor de vile, apartamente, cladiri industriale si spatii comerciale.

Experienta profesionala. Cum va poate ajuta platforma WeClean sa descoperiti experienta in domeniu a firmei care v-a atras atentia? Foarte simplu, caci inainte de descrierea propriu – zisa a serviciilor oferite, fiecare operator isi listeaza datele „personale”. Asadar, dintr-o clipita aveti la indemana numele complet al firmei de curatenie, numarul de telefon si website-ul de prezentare. La o simpla analiza, puteti gasi in pagina „despre noi” a fiecarui site de prezentare detalii legate de experienta pe aceasta piata, detaliu care conteaza foarte mult in timpul alegerii. Mai mult ca sigur, nu doriti sa va lasati locuinta pe mana unei echipe care nu poseda experienta, care nu a mai fost niciodata pusa in situatia de a-si adapta programul de lucru la cel al clientului si asa mai departe.

Portofoliul. Un criteriu important, care la randul sau poate fi descoperit tot pe site-ul de prezentare al operatorului. De obicei, portofoliul bogat al unei firme de curatenie este un motiv de mandrie, iar majoritatea companiilor nu se vor sfii sa il afiseze intr-o pagina individuala. Daca aceasta pagina lipseste din asamblul site-ului, atunci ar trebui sa va ganditi daca firma respectiva ramane cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. Nu trebuie neaparat ca respectivii clienti sa fie unii celebrii, insa este de dorit ca printre persoanele juridice enumerate sa se gaseasca si companii industriale cu o buna reputatie, sedii comerciale de care ati auzit in trecut, firme de consultanta financiara sau cabinete de avocatura.

Preturile practicate. Desi nu sunt listate pe site-ul WeClean, preturile pot fi aflate prin solicitarea unor oferte personalizate, in functie de serviciile de care doriti sa va bucurati din partea operatorului in cauza. Astfel, intervine libertatea de a alege pretul pe care il considerati cel mai avantajos. Mare atentie, insa. De obicei, oamenii care au mai avut experiente cu firmele de curatenie recomanda celor din jur sa nu urmareasca mereu cel mai ieftin tarif perceput pe ora sau pe metru patrat, ci unul mediu. Astfel, nu riscati nici sa ramaneti dezamagiti, dar nici sa platiti un suprapret pentru un serviciu standard.

Varietatea serviciilor prestate. La sectiunea „curatenii practicate”, fiecare operator listat isi descrie succint serviciile, astfel incat utilizatorilor sa le fie mai usor sa realizeze selectia. Excepatand filtrul „serviciilor prestate”, dumneavoastra aveti la indemana oportunitatea de a identifica usor si locatiile in care se deplaseaza respectivul operator.