Vara urmatoare poti renunta la hotelurile mult prea apreciate pentru mai nimic, la pensiunile si vilele particulare in care uneori nu prea ai parte de intimitate sau liniste (mai ales daca nimeresti niste vecinii galagiosi care se intind la gratare tarzii cu muzica la maxim) si incearca sa-ti petreci sejurul intr-un mediu linistit, intim, modern si extrem de confortabil. Va intrebati unde gasiti asa ceva?! Ei bine, gasiti toate aceste facilitate in apartamente Mamaia , care, de anul acesta s-au inmultit datorita prizei pe care au avut-o la public in sezoanele trecute. Cererea a fost extrem de mare mai ales ca si tarifele sunt foarte foarte avantajoase si conditiile sunt in general asemanatoare cu cele din hotelurile de 4 si 5 stele.

Majoritatea apartamentelor din statiune se afla in partea de nord si centru a statiunii. Cele din nord sunt in proportie de 99% locatii de lux dotate cu apartaura de ultima ora, parchet de bambus, mobilier masiv extrem de scump si modern totodata, bai cu Jacuzzi si masaj, terase proprii, piscina private, parcare pazita care se acceseaza doar pe baza de cartel si multe alte facilitati care va vor surprinde placut. In partea centrala a statiunii Mamaia se gasesc atat apartamente de lux cat si standard ai cand spunem standard ne referim la un spatiu de aproximativ 50-60 metri patrati dotate si ele modern insa nu cu mobilier si apartura atat de pretentioase si scumpe ca cele gasite in locatiile de lux. Oricum si aici nivelul de confort este unul foarte ridicat iar preturile sunt si mai mici.

Pentru a “prinde” un astfel de apartament in care sa va petreceti sejurul in aceasta vara va trebuii sa apelati cat mai repede la agentiile de turism sau , daca va pricepeti si aveti timp, sa accesati site-urile de turism din tara si sa va rezervati locul. Rezervarea apartamentelor Mamaia se face in general pe baza unui avans modic de o noapte de cazare , restul sumei urmand a fi achitata la fata locului in momentul in care preluati unitatea turistica. Grabiti-va caci cererea este foarte mare !