Delta Dunarii este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Romania, atat pentru locuitorii tarii noastre, cat si pentru straini care vin din toata lumea pentru a surprinde frumusetea de aici.O vacanta petrecuta in Delta Dunarii iti va aduce oportunitatea de a petrece clipe relaxante pierdut in natura superba si de a iti incarca bateriile departe de orasul poluat, insa ofera si oportunitatea, pentru cei cu un spirit sportiv, de a se bucura de o vacanta activa, in care sa faca miscare.Exista numeroase pensiuni in Delta Dunarii care incanta acesti clienti sportivi oferindu-le posibilitatea de a se angaja in tot felul de activitati sportive. O astfel de pensiune este si www.aquavilla.ro , care pune la dispozitia clientilor numreroase opirtunitati de a petrece timpul liber in Delta Dunarii.

Aquavilla, pensiunea potrivita pentru toti turistii care doresc sa aiba parte de o vacanta activa in Delta DunariiClientii care vin la Aquavilla si doresc sa faca sport vor putea alege dintr- o multime de activitati. Daca alegi Delta Dunarii ca destinatie de vacanta, nu te poti plictisi.Pasionatii de pescuit se pot bucura de zile in care pot practica acest sport, in timpul sezonului. Aquavilla ofera anumite oferte special personalizate pentru cei care vin in Delta Dunarii special pentru a pescui. Aceste pachete includ in general doua nopti petrecute in Delta Dunarii.Pentru cei care doresc sa practice sporturi mai intense si sa simta adrenalina in vacanta, Aquavilla le ofera ocazia de a practica diverse sporturi nautice, precum si alte sporturi extreme.
Pentru cei care doresc sa petreaca timpul alaturi de familie dar in acelasi timp vor sa se bucure de momente active, incitante, Aquavilla ofera oportunitatea de a se plimba cu salupa pe Dunare si de a face astfel poze superbe cadrului natural din Delta Dunarii.

Aceste excursii cu salupa variaza in functie de durata si de obiectivele vizitate pe parcursul acestor ore. De asemenea, si pretul variaza in functie de aceste lucruri. Cea mai scurta varianta dureaza aproximativ 3 ore si costa 1200 RON pentru ambarcatiune, iar cea mai lunga varianta, care acopera si cele mai multe obiective, dureaza intre 8 si 10 ore si costa 1800 RON pe ambarcatiune. Alegand aceste excursii te vei asigura ca vei petrece clipe de neuitat in Delta Dunarii alaturi de familie.