In ultima peroada, jocurile de gatit au devenit din ce mai populare in radul fetelor si acest lucru se datoreaza faptului ca aceste joculete au evoluat foarte mult.Genul acesta de jocuri permit fetitelor sa descopere tainele bucatariei, gatind cele mai spectaculoase retele,fara sa faca dezastru in bucatarie: prajituri de ciocolata, un tort pe 3 nivele sau, dece nu, o pizza italiana incredibil de delicioasa.

Unele din cele mai bune jocuri de gatit,care combina atat tainele bucatariei cat si managementul unei afaceri sunt jocurile din seria Papa’s.Ultimul joc din aceasta serie de success se numeste Papa’s Wingeria si pune jucatorul sa se ocupe de bunafunctionare a unui restaurant gen KFC.

Povestea jocului pe scurt este urmatoarea:

Papa’s este seful unui restaurant de success dar cand acesta pleaca in vacanta, nepotul lui este cel care trebuie sa se asigure ca afacerea merge ca pe roate.Jucatorul trebuie sa “ajute” personajul principal atat in bucatarie, la prepararea meniului, cat si la managementul afacerii.

Dupa cum spuneam mai sus, Papa’s Wingeria este ultimul joc din aceasta serie, iar jucatorul trebuie sa aiba grija de un restaurant de tip fast food, in care meniul principal sunt aripioare picante.

Prima zi de joc va acomoda jucatorul cu treburile pe care le va indeplini in restaurant.Vei invata cum sa iei comanda unui client, care sunt ingredientele care trebuie adaugate in fiecare meniu, in functie de preferintele clientului si cum sa faci atunci cand esti prea aglomerat si clientii nu mai au rabdare sa astepte.
La sfarsitul unei zile de lucru, vei strange o suma de bani pe care o poti investi in restaurant.Poti cumpara diverse obiecte care vor afecta clientii (clientii vor avea mai multa rabdare), sau poti cumpara aparatura noua pentru bucataria restaurantului care iti vor permite sa gatesti mai multe meniuri in acelasi timp.

La fel ca si jocurile anterioare din seria Papas, mouse-ul este cel care controleaza toate actiunile in joc.Vei naviga cu usurinta intre receptie, statia de ambalat, sau statia de gatit, totul pentru clientii restaurantului tau.

Desi este oarecum identic cu jocurile din seria anterioara, Papas Wingeria reuseste totusi sa tina copii in fata monitoarelor.Jocul este unul foarte bun si-l recomandam cu caldura celor pasionati de jocuri de gatit dar nu numai.

Cu mana pe inima, va spunem ca acest joc merita jucat cel putin o data.