Casele de pariuri sportive online sunt mult mai avantajoase fata de casele de pariuri offline la care probabil ati si pariat pana acum. Avantajul lor se bazeaza pe multe criterii, iar cele mai importante sunt urmatoarele:

1. In primul rand majoritatea caselor de pariuri online isi atrag clientii cu un bonus care este echivalent cu o anumita parte din valoarea primului depozit si astfel porniti cu o balanta mai mare.

– Ca si exemplu casa de pariuri betclic ofera in acest moment un pariu gratiut fara riscuri in valoare de 80 de lei (depuneti in contul vostru de parior betclic minim 80 de lei, ii plasati pe toti odata pe orice pariu doriti, iar in cazul in care pariul plasat este pierzator, betclic va va returna suma de 80 de lei in contul de jucator, suma pe care o veti putea retrage fara niciun fel de restrictie).

2. Cotele oferite de aceste case de pariuri online sunt semnificativ mai mari de cat pariurile plasate in alta parte, un lucru foarte important pentru orice parior.

3. Nu sunt taxe suplimentare, nu platiti taxe pe biletul plasat cum se intampla la pariurile offline si in foarte multe cazuri nu platiti taxe nici pentru depozitele efectuate sau pentru retrageri.

4. Se poate paria live (in timpul meciului) pe foarte multe variante de pariere si de ce nu sa si urmariti meciul pentru ca multe dintre ele au si transmisiune video. Cui nu ii place sa parieze si sa se uite in acelas timp la meci.

– Ca si o paranteza o va vorbesc despre un avantaj pe care il ofera casa de pariuri unibet (cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa în 2006, 2008 şi 2009) pentru pariurile live. Pe langa faptul ca ofera una dintre cele mai bogate oferte de pariuri live si aici ma refer atat la numarul mare de evenimente, numarul mare de tipuri de pariuri sportive cat si transmisiuni video, unibet ofera pariorului sansa de as recupera o anumita suma din banii pariati in cazul in care doriti sa anulati un pariu si asta depinde in functie destarea in care este meciul pe care ati pariat. Acest lucru poate fi foarte util pentru foarte multi pariori care vor sa isi recupereze o parte din banii investiti pe un meci care se indreapta spre o directie gresita.

5. Nu trebuie sa va deplasati ca sa puneti un pariu, totul este la un singur click distanta.

6. Se poate paria 24 din 24, 7 zile pe saptamana chiar si cu cateva secvente inainte de a incepe meciul, iar cei care au mai pariat pana acum (nu online) stiu despre ce este vorba.

7. Nu aveti restrictii pentru a plasa un pariu, se poate juca chiar si pe un singur eveniment, nu mai sunt necesare asa bine cunoscutele minim 3 meciuri pe un bilet.

8. Un avantaj important poate fi considerat si statistica, majoritatea caselor de pariuri va ofera astfel de statistici pentru meciurile din ofertele lor de pariuri (clasamente, meciuri directe, media golurilor, ultimile rezultate, etc).

– Acestea sunt principalele avantaje pe care le ofera o casa de pariuri online.

Nu uitati ca pentru majoritatea caselor de pariuri aveti nevoie de un card bancar de preferat Visa Electron ca sa puteti depune si retrage sumele castigate, evident sunt si exceptii, cei care nu detin un astfel de card pot depune si retrage la casa de pariuri bwin prin Western Union.

Un aspect foarte important pentru cei ce pariazaza sau care vor sa parieze si cu asta inchei, tratati pariurile ca pe un hobby nu ca si pe o afacere, este foarte important si incercati sa nu mizati niciodata mai mult de 20 – 30% din suma totala pe care ati alocat-o pentru pariuri.