In acest articol am sa deslusesc cate putin din piata de biciclete electrice din Romania pentru a va tine la curent cu practibilitatea si performantele acestor produse.

Cel mai important lucru de stiut este ca bicicletele electrice acopera o gama foarte larga de varsta care poate folosi asa ceva, chiar si de la 7-8 ani, pana la 80 de exemplu. Spun asta pentru ca au inceput sa apara si la noi trotinetele electrice, folosite atat de copii pentru distractie cat si de adulti, dar si de firme. Aceste trotinete electrice pe langa faptul ca sunt agreate pentru distractie, sunt si foarte practice, firmele achizitionand trotinete pentru accesul rapid in hale, depozite, sau de ce nu in hipermarket-uri.

Am mentionat mai sus si vartele mai mari pentru faptul ca bicicletele electrice au ajuns sa fie practice si aici si nu numai bicicletele ci si tricicletele electrice, care au o autonomie destul de mare as putea spune, cei de la Ztech se lauda distante de peste 60km cu o singura incarcare, sunt dotate cu faruri, stopuri, cosuri practice si alte accesorii.

Bicicletele electrice devin tot mai practice si in orasele mari si aglomerate, fiind folosite pe post de transport rapid la servici, cumparaturi sau nevoi personale. Sunt practice in acest segment pentru ca nu este acelasi lucru sa faci zilnic 10 km cu o bicicleta normala, precum sa faci 10 km pe zi cu o bicicleta electrica care te va asista cand ai nevoie, vei ajunge mai rapid si nu vei mai consuma toata energia acumulata in drum spre destinatie.

Daca tot am vorbit de practibilitate, trebuie sa va spun ca cele mai multe biciclete electrice, au acumulatorul detasabil, astfel ca daca locuiti la etajul 10, nu este neaparat necesar sa urcati si bicicleta pana sus pentru simplu fapt de a o incarca si mai mult, pe bicicleta acumulatorul se blocheaza cu cheie pentru a nu putea fi furat sau pierdut.

Ei bine, daca va doriti o bicicleta electrica practica, magazinul online bimax.ro va sta la dispozitie cu multe modele cat si suport tehnic de calitate.