Fiecare persoana isi doreste sa lase celor din jur o impresie cat mai buna, indiferent ca se raporteaza la modul in care isi armonizeaza tinuta, la combinatiile coloristice pe baza carora isi construieste outfit-urile sau la accesoriile pe care le alege. Insa, doar unul dintre aceste accesorii are menirea de a modifica intr-o maniera surprinzatoare directia stilistica pe care o capata look-ul nostru si anume ceasul. Fie ca vorbim despre un model clasic, unul elegant sau un adevarat „gadget” contemporan, alegerea ceasului potrivit ilustreaza cea mai buna tactica prin care ne putem metamorofoza complet stilul. Din perspectiva publicului masculin, paleta modelelor de ceasuri este una foarte ofertanta, majoritatea brandurilor de profil aducand in atentia acestora colectii inovative, bazate pe o stransa relatie de interdependenta intre stil si functionalitate.

Simbol al stilului, ceasul trebuie sa fie selectat astfel incat sa se potriveasca „manusa” celorlalte accesorii pe care le detineti in garderoba. Asadar, daca in dressing-ul dumneavoastra apar accesorii precum servietele clasice, modelele conservatoare de curele, cravatele sau esarfele matasoase, atunci principalele modele care ar trebui sa va captiveze iremediabil atentia sunt cele metalice sau versiunile prevazute cu o curelusa calitativa din piele naturala. Unul dintre brandurile care respecta indeaproape nevoile si cerintele publicului masculin este „Tissot”, in colectia acestui emblematic retailer regasindu-se deopotriva ceasuri Tissot metalice, insa si modele minimaliste prevazute cu mici artificii ornamentale de bun gust.

Doua la numar sunt exponatele ilustrative pentru directiile stilistice pe care le promoveaza brandul Tissot. Pe de-o parte, avem ceasul barbatesc T-Classic Tradition cu mecanism quartz, dimensiunea cadranului fiind de 42 milimetri. Geamul sau este realizat integral din safir, in timp ce materialul carcasei impresioneaza prin prisma duritatii si rezistentei sale, el luand forma otelului inoxidabil. Despre acesta putem spune ca este un accesoriu clasic, gata sa se incadreze minunat in tinutele urbane.

La polul opus, avem modelul Tissot T -Trend Couturier, a carui nota stilistica predominanta este aceea a elegantei la cel mai inalt nivel. Modelul infatiseaza tot un mecanism tip quartz, o carcasa realizata din otel inoxidabil si un geam confectionat din safir, insa se diferentiaza prin intermediul curelusei elegante din piele, aceasta avand o latime de 23 milimetri si prin aratatatoarele sale subtil iluminate. Asadar, modelul Tissot T – Trend Couturier poate fi incadrat in categoria ceasurilor exclusiviste, ce impresioneaza prin rafinament si spirit conservator.

In concluzie, publicul masculin se bucura de un rasfat aparte din partea brandurilor de profil, acestea aducandu-le in prim plan modele versatile, fie ele din categoria „elegante” sau „sport”. Tissot este unul dintre acele branduri care s-au facut cunoscute in acest segment al bijuteriilor prin intermediul atentiei pe care o ofera detaliilor de constructie, prin intermediul materialelor calitative pe care le valorifica in procesul de fabricare, dar si prin intermediul mecanismelor diversificate de functionare.

Printre cele mai raspandite se numara modelele cu mecanism quartz, in aceeasi nota cu cele prezentate, dar si ceasurile cu mecanisme automatice. In final, important este ca dumneavoastra sa alegeti un accesoriu longeviv ce isi va pastra valoarea in propria garderoba, devenind un punct de sprijin in construirea tinutelor echilibrate. Ramane la atitudinea dumneavoastra daca acesta va fi unul impresionant prin dimensiuni si functionalitati, asa cum este cel sport, sau daca va emana eleganta absoluta prin intermediul detaliilor sale fine de constructie.