Cerceii sunt bijuterii care pot fi purtate de catre femei, barbati si copii. Dar foarte multi parinti sunt in dilema, din cauza faptului ca nu stiu cand sa ofere cercei pentru cei mici si pentru ce modele sa opteze.

Prima problema reprezinta gaurile in urechi. Acest proces poate fi efectuata si fara anestezie. Nici dupa terminarea procesului nu trebuie sa va faceti griji, deoarece curatand cerceii si urechiile micutelor, puteti preveni aparitia infectiilor. La fel de important este si gasirea cerceiilor ideali. Primul aspect important la alegere, este materialul. Alegeti cercei din materiale pretioase, precum aurul sau argintul, deoarece nu provoaca alergii, deci este potrivita pentru pielea sensibila a micutelor.

Un alt aspect important este dimensiunea. Recomandam sa nu alegeti cercei mult prea mari sau grei, vor fi incomozi pentru fetite. Evitati si modelele cu surub, deoarece acesti cercei micute pot fi inghitite. Cerceii oferiti pentru fetite, trebuie sa fie potrivite si pentru gustul lor. Puteti sa alegeti dintre cercei copii in forme diverse si in culori care sa atraga atentia celor mici.

Alegeti cercei care va infrumuseteaza

Cu siguranta stiti ca cerceii pot fi alesi in functie de mai multe criterii, dintre care cel mai important este sa fie potrivite pentru forma fetei, dar cerceii bine alesi pot sa evidentieze tinuta, coafura si ochii. Pentru evidentierea ochiilor, trebuie sa alegeti cercei decorati cu pietre care sa aiba aceleasi nuanta ca cel al ochiilor. Pietrele care sunt la mare cautare in acest sezon, sunt:

  • albastru
  • mov
  • rosu
  • verde

Optati pentru cercei cu pietre care sa atraga privirile si care sa va plaseze in centrul atentiei. Chiar daca cerceii simplii si micute pot fi asortate cu usurinta, modelele cu pietre va ofera mai mult stil si mai multa originalitate.