Oamenii se simt in largul in natura, asa ca este logic sa aducem ceea ce ne face sa ne simtim cel mai pasnic in casele noastre, nu? Aducerea exterioara nu inseamna ca locuinta trebuie sa arate ca o cabana spre nord – incorporarea elementelor din imprejurimile dvs. in aer liber va face acest truc.

Daca va aflati adesea incercand sa va relaxati in casa, dar nu va puteti odihni, probabil ca exista o lipsa de blandete si de verdeata. Utilizati un ochi critic pentru a examina decorul.

Se aude raftul ala? Mantaua este  fara viata? Nu este nevoie sa va infiptati complet si sa incepeti cu aceste suprafete, ci doar adaugati o tulpina de feriga la vasul sau o planta in ghiveci langa colectia de carti. Suculentele mici in ghiveci nu sunt doar foarte populare in decorul casei, dar sunt, de asemenea, utile pentru a umple un loc gol care „are nevoie doar de un alt lucru”. Amintiti-va de regula de grupare in numere impare. Incorporarea brosurilor din lemn poate crea un aspect high-end, adaugand inca un aspect natural. Verdeata pe care decideti sa o utilizati poate fi un element textural complet nou pe care nu l-ati gandit inainte. Ati stapanit deja modelele de amestecare si texturile in accentele dvs., dar acum alegeti o feriga aeriana pentru o vaza, o planta solida  si o planta ierbatoare spikioasa pentru a adauga textura in profunzime si contrast fata de compozitia dvs.