Am avut de-a face pentru prima data cu centralele termice acum aproximativ 8 ani, cand eram la facultate in Timisoara. Ca orice student, daca nu stateam in camin bineinteles ca stateam in gazda. Asa ca m-am luat frumos de mana cu inca doua colege si ne-am cautat gazda. Asa ca am gasit un apartament cu patru camere, cu toate utilitatile plus o centrala termica inclusa.

Recunosc ca la inceput nu nea incantat foarte tare ideea pentru ca aveam impresia ca ne vor costa foarte mult cheltuielile datorita acelei centrale, insa cum nu am gasit altceva am acceptat. Dupa o luna insa ne-am dat seama ca nici costurile nu erau atat de mari pe cat ne inchipuiseram noi.

Cheltuielile noastre din acel an au fost cat se poate de reduse iar noi aveam caldura si apa calda la discretie. Iar cand plecam acasa in vacante opream pur si simplu caldura si nu ne afecta cu nimic la cheltuieli. Pot spune ca noi am ramas uimite cand am vazut acea centrala avand in vedere ca inca nu se implementase foarte bine la noi ideea de centrala termica proprie la acea data. Insa, dupa ani si ani, am realizat ca ajungeam mai bine cu cheltuielile daca am fi avut si noi acasa o centrala proprie. Asa ca ne-am pus si noi pe cautat.

Aveam de gand sa gasim o centrala potrivita pentru un apartament cu doua, nu una foarte mare ci una suficient de utila pentru a ne incalzi constant in toate camerele. Aaaa, si sa nu uit, si sa avem apa calda la discretie pentru ca la noi in oras sunt mereu probleme cu apa calda care se intrerupe destul de des din diverse motive.

Cand mi-am intrebat cunostintele de unde imi pot achizitiona la un pret bun o centrala termica toti mi-au spus ceva de genul “Incearca acest site, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau!” Si asa am si facut…
Dupa ce am analizat cat se poate de bine absolut toate ofertele din acel magazin m-am hotarat la centrala perfecta pentru casa mea.

Din cateva click-uri mi-am si comandat o centrala termica buna la un pret acceptabil…. Acum nu-mi ramane decat sa astept cateva zile pana cand o voi avea acasa. De acum gata cu platile exorbitante la intretinere pentru ca voi avea ocazia sa monitorizez chiar eu caldura si apa calda consumata… Voi cheltui atat cat voi avea eu nevoie nu cat vor altii sa imi puna pe factura… Si uite asa mi-am rezolvat usor toate problemele in ceea ce privea caldura data cu portia de administratia orasului…