Masajul tantric este fara indoiala o noutate pentru plaiurile europene, originile sale aflandu-se in peisajele exotice ale Orientului Indepartat. Practica tantrica se deosebeste de destul masajelor de relaxare prin intermediul fundamentelor filosofice care stau la baza sa, credintele orientale sustinand faptul ca o persoana se poate descoperi intru totul prin intermediul sexualitatii. Tantra este un concept deosebit de complex, bazat pe atenta cunoastere a propriului corp. De altfel, un asemenea masaj este mult mai complex si tamaduitor decat un simplu moment de relaxare in compania uleiurilor aromatice. Din aceasta cauza veti ramane uimiti sa observati faptul ca nu se utilizeaza arome afrodisiace in momentul in care se ofera un masaj tantric deoarece uleiurile si esentele parfumate ne pot deconcentra, iar miscarile maseuzei nu mai sunt percepute cu aceeasi intensitate si continuitate.

Traditiile hinduse sustin cu vehementa faptul ca o persoana poate atinge cele mai inalte pante ale placerii prin intermediul practicilor erotice, dar si ca lipsa sentimentului de dragoste nu iti poate permite accesul catre divinitate. Aici ne raportam in egala masura la dragostea pura, intrinseca, dar si la manifestarile ei fizice, cumulate cu momente erotice de neuitat. Daca doriti sa experimentati un masaj tantric cel mai bine ar fi sa mizati pe o sedinta completa la un salon de masaj erotic, persoanele angajate intr-o astfel de locatie avand suficienta rabdare, calm si perseverenta pentru a reusi sa va relaxeze si sa va ofere senzatii de un puternic erotism. Mai multe detalii descriptive asupra conceptului „tantra” sunt explorate pe www.oriental-massage.ro, informatii pe care le puteti citi inainte de a pasi pragul unui salon erotic, mai ales daca doriti sa va formati o viziune de ansamblu asupra acestei practici orientale.

Sexualitatea nu este un fapt de care ar trebui sa va rusinati, autocunoasterea din acest punct de vedere fiind foarte importanta pentru a avea o viata fericita si implinita. De aceea, persoanele care detin suficiente cunostinte asupra practicilor erotice le considera un punct de reper pentru o relatie bine definita si multumitoare pentru ambii parteneri. Daca nu reusiti sa fiti destul de deschisi unul cu celalalt si sa va lasati purtati de val in momentele romantice, atunci inseamna ca exista o problema de comunicare psihica si fizica menita sa va zdruncine cu adevarat relatia. Sentimentele sunt cele mai importante, insa nu putem nega dualitatea iubirii, mai precis latura spirituala si cea trupeasca.

Mixul egal al acestor doua ingrediente asigura reteta de succes pentru un cuplu bine structurat, in cadrul caruia ambii parteneri sunt fericiti si impliniti. Specialistii propun cuplurilor solide, care observa adesea cum se instaleaza platitudinea in relatia lor sa mearga impreuna la un masaj erotic pentru a se familiariza cu aceste practici relaxante. Efectele pozitive se reflecta poliedric in aceasta situatie: pe de-o parte exista satisfactia ca ambii parteneri au invatat un lucru nou, pe care il pot aduce in propriul dormitor, iar pe de alta parte se poate modifica intr-o masura considerabila perceptia si deschiderea fata de un asemenea subiect, considerat chiar si in zilele noastre drept unul tabu.