Pentru multi dintre noi, primavara inseamna un moment ideal pentru „restartarea” simturilor, dar si a infatisarii. Este recomandat sa alocam timp pentru a face alegeri constiente cu privire la cum ne dorim sa aratam vara aceasta si, pe masura ce va formalizati rezolutiile, ajungeti cu pasi marunti, dar hotarati, la regimul exceptional de frumusete pe care il meritati.

Spuneti „Da” mastilor faciale!

Mastile faciale sunt cunoscute pentru a mentine sanatatea pielii, pentru a intineri aspectul general al celui mai mare organ si pentru a oferi o experienta relaxanta. Mai jos sunt cateva dintre motivele importante pentru a accepta un astfel de rasfat facial; crede-ne, nu vei regreta!

Curatare in profunzime si exfoliere

De-a lungul timpului, pielea noastra acumuleaza reziduuri si alte uleiuri care pot duce la infundarea porilor sau imbatranirea prematura si este important sa apelati la o curatare profesionala pentru a elimina impuritatile. Exfolierea indeparteaza celulele moarte si lasa pielea mai fina, ajuta la penetrarea produsului si promoveaza stimularea. O masca de argila este o etapa finala perfecta dupa o exfoliere profunda, prin care impuritatile sunt aduse la suprafata.

Relaxeaza simturile, nervii si muschii

O masca faciala este la fel de preventiva si bazata pe tratament pe cat este de relaxanta. Incorporarea tehnicilor de masaj in mastile faciale poate ajuta la ameliorarea stresului si la penetrarea mai profunda a produsului. Cele mai multe tratamente folosesc prosoape fierbinti, care sunt perfecte pentru incalzirea pielii si deschiderea porilor.

Incetineste imbatranirea prematura

Curatarea profunda si exfolierea sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii pielii. Esteticianul va sti ce produse sa incorporeze pentru beneficiile anti-imbatranire; unele produse pot include vitamina A, vitamina C sau produse hidratante, cum ar fi acidul hialuronic. Peelurile sunt, de asemenea, optiuni minunate pentru ingrijirea preventiva.

Ajuta la eliminarea petelor si acneei

Tratamentele faciale sunt concepute pentru a viza zonele problematice si, de obicei, includ mai multe extractii si exfolieri mai usoare. Esteticianul. poate chiar sa opteze pentru o exfoliere chimica in detrimentul unei exfolieri mecanice pentru a impiedica raspandirea bacteriilor.