Nu e intotdeauna usor sa gasesti un coltar potrivit pentru gustrurile si bucataria ta. Cateodata si dupa ce l-ai gasit, tot mai este o varianta care iti trage cu ochiul si te face sa te razgandesti. De obicei, atunci cand investeste sume mai mari de bani intr-un produs, orice om studiaza cu atentie piata. Preturile nu vor scadea datorita acestui lucru, insa el va avea certitudinea ca a luat decizia corecta.

Pentru a fi mai usor sa alegi coltare de bucatarie, magazinele de mobila ofera posibilitatea compararii produselor viabile cautarii tale. In acest fel, vei putea urmari cu mai multa usurinta caracteristicile care te intereseaza cel mai mult la produsul cautat.

Coltar Cleo sau Oslo pentru bucataria ta?

Coltarele Cleo si Oslo sunt cele mai populare variante de coltare de bucatarie din magazinul Tamos. Cu toate ca au stiluri diferite, ambele sunt populare in randul cumparatorilor. In cazul in care esti interesat de achizitionarea unui nou coltar de bucatarie, analizeaza urmatoarea comparatie intre cele doua variante:

  • Tapiterie: ambele coltare sunt tapitate ori cu piele ori cu material textil de culori naturale.
  • Bancheta: In cazul coltarului Cleo bancheta are dimensiuni mai mari (Lungime 130cm, A130xH89.5 cm) in comparatie cu bancheta Oslo (L92 cm, A57 cm, H92.5).

  • Masa: Coltarul Cleo este prevazut cu o masuta dreptunghiulara de urmatoarele marimi: 100 cm in lungime, 60 cm in adancime si 72 cm in inaltime, in timp ce marimile mesei Oslo sunt: Lungime 95/155cm, A65xH76 cm. Masa Oslo area lungimea ajustabila si este per ansamblu mai mare decat cea Cleo.

  • Scaune: Coltarul Cleo este prevazut cu 3 taburete iar coltarul Oslo vine cu doua scaune cu spatar.

Acestea fiind spuse, e momentul sa faci o alegere. In cazul in care cauti un coltar cu o bancheta mai incapatoare si mai multe scaune incluse, coltarul Oslo este o alegere buna. Dar daca te intereseaza mai mult o masa mare si mai mult confort pentru bancheta, atunci alegerea inteleapta este coltarul Cleo.

Cu toate acestea, inainte de orice achizitie in materie de mobilier nu uita sa masori cu atentie spatiul disponibil. Astfel, poti sa te asiguri ca mobilierul ales nu va incurca si incarca stilul casei tale.