Cutiile destinate livrarii produselor sunt importante pentru orice afacere care transporta in mod regulat produsele la domiciliul clientilor sai.

Va aflati in cautarea unei maniere de a economisi bani si de a comercializa produsele mai eficient? Iata trei motive pentru care ar trebui sa apelati la un producator cutii carton personalizate pentru expedierea coletelor catre clientii fideli si nu numai.

Economii

Prin achizitionarea cutiilor de expediere personalizate aveti posibilitatea de a alege dimensiunile exacte pentru casetele repsective, care se pliaza cel mai bine pe formatul, greutatea si reperele dimensionale ale produselor pe care le vindeti in mod curent. O cutie cu dimensiunea perfecta o sa va ajute sa economisiti bani pentru ca nu trebuie sa platiti pentru material suplimentar, lucru pe care nu il puteti controla in momentul in care mizati pe un ambalaj standard din carton sau alt material. In plus, puteti face economii si la nivelul ambalajului care se gaseste la interior, mai precis la folia cu bule care asigura integritatea produselor fragile.

Mai mult decat atat, alegand o cutie care se potriveste dimensiunilor produselor, aceasta nu va avea nevoie de ambalaje interioare pentru a mentine produsul in siguranta pentru ca acesta este mentinut intr-o pozitie fixa.

Constientizarea marcii

Ganditi-va la toti oamenii care intra in contact cu respectiva cutie de expediere. Este greu de calculat, ceea ce inseamna ca sunt destul de multi. Folosind cutii personalizate va puteti asigura de faptul ca un mic spatiu gol de pe marginea acestora poate fi folosit pentru imprimarea firmei si a logo-ului, ori a unui slogan pe care il foloseste compania.

Cu cat puteti miza pe mai multe locuri in care sa evidentiati logo-ul companiei, cu atat mai bine, caci doar asa puteti deveni vizibili in fata potentialilor clienti. Este adevarat, oamenii vad in fiecare zi reclame la televizor sau pe panourile publicitare, insa cand tin in mana o cutie personalizata cu insemnele firmei dumneavoastra, atunci sentimentul de cunoastere si recunoastere devine mult mai personal. Oamenii iubesc brandurile si vor deveni loiali doar anumitor companii, fiind de ajuns sa capete incredere si sa constientizeze valoarea produselor achizitionate.

Nu pierdeti aceasta oportunitate mizand pe o cutie simpla, fara insemne distinctive. Puteti merge mai departe de atat cu personalizarea cutiilor, in special daca oferiti serviciu de livrare pentru cadouri. Prin oferirea unor cutii cadou gratuite, clientul are garantia ca produsele oferite in dar unei persoane dragi nu vor ajunge la aceasta intr-un ambalaj simplu si inestetic.

O metoda de informare

O cutie personalizata nu este doar o modalitate excelenta prin care puteti capata vizibilitate, ci si un instrument excelent pentru a informa clientul despre cum sa va contacteze pe viitor, inscriptionand pe suprafata acesteia un numar de telefon sau adresa website-ului. Dincolo de acel contact initial, ganditi-va de cate ori sunt reutilizate cutiile? Nu doar de clientul dumneavoastra, ci si de alte persoane care ajung accidental in posesia cutiei. Includerea unui website sau a unei informatii de contact pe cutiile personalizate de transport va poate ajuta sa va conectati atat cu clientii actuali, cat si cu unii noi.