In contextul reglemantarilor actuale in privinta sigurantei circuitelor electrice, verificarile pram realizate in mod optim, in conformitate cu standardele europene, sunt extrem de importante. Fara realizarea acestora, o firma nu poate activa in mod optim, legal, in orice domeniu.

Ce reprezinta un buletin de tip PRAM?

Un buletin de tip PRAM este, in esenta, acea modalitate prin care fiecare antreprenor stabileste, pentru compania sa, metodele prin care vor fi prevenite riscurile cauzate in general de anumite defectiuni cu instalatiile electrice.In Romania, dar si in tarile din Uniunea Europeana, legislatiile actuale in vigoare impun ca aceste verificari de tip pram sa fie efectuate in mod periodic, pentru ca firmele sa poata activa pe piata.In acest sens, au aparut numeroase firme pe piata care ofera, printe alte servicii, si efectuarea acestor verificari pram , in conformitate cu reglementarile impuse de Uniunea Europeana, pentru ca totul sa se desfasoare in conditii legale si mai ales optime pentru afacere. Una dintre aceste firme care activeaza in capitala este si Electric Energy Serv SRL, care livreaza catre clientii sai verificari in amanunt.

Care este scopul verificarilor PRAM?

In general, reglementarile din Uniunea Europeana impun aceste verificari PRAM periodice din motive de siguranta.Verificarile pram au ca scop principal sa descopere daca circuitele electrice si paratrasnetele sunt legate la pamant. In acest sens, efectuarea lor periodica conduce la prevenirea anumitor riscuri de electrocutare, mai ales pentru persoanele specializate care au contact des cu panourile electrice, precum si prevenirea foarte importanta a izbucnirii unor incendii, uneori total pe nepusa masa.

Prin ce se distinge compania Electric Energy in domeniul verificarilor PRAM din Bucuresti?

Compania Electric Energy s-a pozitionat in mintea locuitorilor din Bucuresti interesati sa efectueze in conditi optime aceste verificari PRAM ca o companie ce livreaza servicii de calitate.Specialistii din cadrul companiei efectueaza aceste verificari in general prin masurarea rezistentei de dispersie.In general, clientii contacteaza compania pentru aceste verificari PRAM din varii motive. Unele dintre motivele cele mai des intalnite sunt cand acesti clienti au nevoie de stabilirea unei anumite legaturi intre priza de pamant si tablourile electrice. Specialistii de la Electric Energy utilizeaza, in verificarile lor detaliate, aparate speciale si performante, in conformitate cu reglementarile europene si reusind astfel sa livreze verificari amanuntite, cat mai specifice si riguroase.In general, dupa efectuarea verificarilor de tip pram, rezultatele obtinute sunt analizate si testate, pentru ca in final sa se livreze servicii care sa garanteze siguranta. In cadrul acestor rapoarte sunt trecute starea actuala a instalatiilor, intr-o maniera cat mai obiectiva, precum si a echipamentelor electrice efectuate.

Pentru orice servicii de verificare PRAM s-ar orienta bucurestenii interesati de acest aspect, realizarea acestora in conditii optime este esentiala pentru buna functionare a firmei.