O camasa de noapte din satin este un accesoriu excelent pentru colectia de lenjerie a oricarei femei. Confera un confort extraordinar, se potriveste oricarei varste, siluete sau stil estetic si cu siguranta va va face sa va simtiti ca o printesa atunci cand veti purta o camasa de noapte din satin. Cea mai populara camasa de noapte din satin este rochia vintage-inspirat, care aduce foarte mult a anii 1930 – 1940, pentru cunoscatori. Alte tipuri de lenjerie de noapte se asorteaza sau se aseamana cu halatele elegante pentru femei.

Camasile de noapte sunt versatile si se asaza extrem de frumos pe corpul dumneavoastra mai ales daca sunteti in forma si nu aveti probleme cu kilogramele in plus.Va vor pune in evidenta toate trasaturile corpului, incepand de la coapse, solduri, bust, pana la ravnitele forme ale abdomenului.

O alternativa demna de luat in considerare la camasile de noapte din satin este reprezentata de pijamalele din satin. Chiar daca sunt inspirate din modelele clasice de pijamale de barbati, acestea sunt foarte feminine, elegante si sexy. Se gasesc in versiuni scurte dar si lungi in functie de sezon. Pentru sezonul rece de exemplu, exista pijamale din satin sau camasi de noapte foarte calduroase care sunt captusite cu flanel, lana sau alt material destinat sa tina cald, sa pastreze caldura pentru a izola organismul impotriva frigului. Satinul este foarte subtire si natura lui nu ii permite sa retina si sa izoleze caldura de aceea este nevoie de la doilea, care sa asigure izolarea si pastrarea caldurii.