Desi pentru rezultate rapide si sigure, atunci cand vine vorba de marire de sani, solutia cea mai la indemana si cu efecte garantate, ramane chirurgia plastica, nu trebuie trecute cu vederea nici metodele naturiste.

Pentru pacientele inca nehotarate sa incerce o operatie de implant mamar, propunem ca alternativa un exercitiu foarte simplu.

Marirea sanilor fara bisturiu se bazeaza pe stimularea naturala a productiei de estrogen si alti hormoni feminini responsabili cu activarea gladelor mamare.

Aceste metode, care la prima vedere ar putea parea ceva bizar si usor ocult, in realitate nu fac decat sa exploateze modul in care organismul nostru functioneaza si sa-i canalizeze energia spre scopul dorit, in cazul de fata, spre marirea naturala a sanilor si unori sunt optiuni reale ce pot inlocui macar partial operatiile estetice ale sanilor.

Masajele si exercitiile fizice sunt de natura sa stimuleze acele mecanisme biologice responsabile cu declansarea, intr-un trup feminin, a unei explozii de hormoni.

Iata in continuare cum functioneaza aceasta tehnica.

Vom exemplifica mai jos un exercitiu, pe cat de usor de atat de eficient, numit “Exercitiul caprioarei”, si pe care orice femeie il poate exersa cu mare usurinta:

Pozitionati-va in asa fel incat corpul vostru sa se sprijine in cea mai mare parte pe calcaiul asezat “strategic” intre picioare, chiar pe deschizatura vaginului.

Apasati cu corpul suficient de tare incat sa puteti simti o presiune destul de intensa.

Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur – o minge de tenis, de pilda – pe deschizatura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.

Frecati-va energic palmele una de alta, ca si cum v-ati incalzi, timp de aproximativ un minut sau doua. Scopul acestei actiuni este chiar acela de a va incalzi si a va magnetiza palmele. Veti avea nevoie de aceasta energie in pasul urmator.

– Acum puneti-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura emanata de mainilor dvs. patrunde in corp.

– Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensulinvers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor.

Efectuati acest masaj circular in fiecare zi, de cel putin 30 de ori (dar cel mai bine de aprox. 100 de ori!), de 2 ori pe zi, minim 5 luni. Nu ar trebui sa va ia mai mult de 10-12 minute pe zi!

Daca faceti acest exercitiu corect si constant, rezultatele nu vor intarzia sa apara…