Tehnologia ne ajuta in obtinerea unei vieti mai confortabile si mai usoare. Sistemele de automatizari porti permit accesul facil in curte, fara efort si intr-un mod foarte rapid.

Firmele de profil va garanteaza cele mai eficiente sisteme de automatizari porti, alaturi de preturi aflate intr-un raport  calitate/ pret corect.

Sistemele de automatizari porti confera numeroase avantaje pentru un acces silentios, rapid si foarte simplu. Siguranta in exploatare este conferita de catre senzorii care detecteaza intr-un mod inteligent orice obstacol existent in perimetrul de actiune al portilor.

De foarte multe ori se intampla ca in timpul anotimpurilor reci sa trebuiasca sa actionati manual portile casei dumneavoastra. Aceasta actiune aduce disconfort si reprezinta o pierdere inutila de timp care poate fi folosit cu succes pentru desfasurarea altor activitati. Sistemele de automatizari porti ajuta la reducerea timpului de actionare a portilor, conferind confort maxim si siguranta in exploatare. Aceste sisteme pot fi montate atat in cadrul portilor batante, cat si a celor culisante, indiferent de vechimea portilor.

Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de inovatie si confort, compania noastra va pune la dispozitie sisteme de automatizari porti batante si automatizari porti culisante, corespunzatoare celor mai inalte standarde de calitate.

Despre Kondor Invest

Compania Kondor Invest ofera produse si servicii calitative cu destinatie rezidentiala si industriala de la usi de garaj, rulouri exterioare la sisteme de automatizari porti si tamplarie. Produsele si serviciile companiei respecta cele mai inalte exigente ale clientilor.