Blog

Jumatate de dinte

/

Niciodata n-am fost posesorul unei danturi de exceptie. Inca de cand aveam dinti de lapte aveam mici carii, pe ici, pe colo. Tata mi-a legat dintii cu ata si mi i-a scos, rand pe rand. Tremuram, tragea, plangeam, beam apa cu sare si imi trecea. Mi-au aparut dintii actuali si problemele s-au complicat.

Cel mai probabil o mostenesc pe mama, care si ea a avut probleme cu dintii. In fine, nu asta conteaza… Am avut in continuare probleme cu cariile si chiar stomatologul mi-a spus ca orice as face, nu pot scapa de problemele astea, asa sunt dintii mei, mai fraieri. Acum vreo 2 ani am avut o carie urata de tot, care a necesitat scoaterea nervului… Plomba si-a facut datoria pana ce acum 2-3 luni a inceput sa se miste. De atunci am stiut ca e inevitabil… si asa a fost.

Ieri seara ma jucam ca de obicei la calculator si m-am trezit cu ceva tare intre dinti. Am plimbat chestia aia prin gura si am observat ca buza mi se agata in dinte. Fugi in baie, zambeste, inchide gura, n-o mai deschide pe veci. Probabil o fi fost din cauza lipsei nervului, o fi fost plomba pusa prost (tind sa merg pe asta, mai am si altele, dar nu mai stiu unde sunt pentru ca nu se vede diferenta), insa eu acum am un dinte de toata frumusetea, ceva mai mult decat in titlul articolului.

Am vrut sa pun o poza dar cand am vazut cat de urat arata, m-am dat batut.