Sediul unei case de pariuri este unul plin de alternative, ideea centrala fiind aceea de a ne oferi cat mai multe solutii pentru a beneficia de castiguri substantiale. Singurele lucruri de care avem nevoie sunt intuitia, experienta in respectivul joc si putin noroc pentru a ne amplifica sansele.

Evenimentele sportive sunt unele care atrag tot mai multi adepti, majoritatea persoanelor fiind destul de increzatoare in propriile cunostinte sportive, insa in ultimul timp a devenit tot mai celebra strategia de a paria pe „numere”, asta si pentru ca suntem inconjurati de loterii care, spre deosebire de Loteria Romana, propun mai multe extrageri pe zi, dar si castiguri mult mai apropiate de realitate.

Comparativ cu sistemul clasic „6/49”, romanii au alternativa de a miza pe Loto Polonia in momentul in care doresc sa isi incerce norocul. Aceasta loterie ofera un avantaj substantial celor care joaca tocmai pentru ca se bazeaza pe conceptul premierii zilnice. Mai precis, vorbim despre Loto Polonia 20/80, o loterie ce ne ofera nu mai putin de doua extrageri pe zi, la ore fixe. Prima este la ora 15:00, in timp ce a doua incepe la 23:15. Conform denumirii, sistemul de joc se bazeaza pe extragerea a douazeci de numere castigatoare dintr-un total de optzeci disponibile.

Regulile sunt doua la numar, respectiv alegerea a maximum cincisprezece numere, dar si a unei sume initiale de minimum 1 RON.  Daca mizati adesea pe pariurile sportive, cel mai probabil sunteti familiarizati cu ideea de cota. Si in cadrul loteriei de fata exista o grila de cote, stabilita direct proportional cu ansamblul de numere ghicite de pe un bilet inscris. Astfel, pentru un numar avem cota 3,75, pentru doua numere cota creste pana la 14, pentru trei numere ajunge la 65, urmand ca de la patru inainte cotele sa fie unele din ce in ce mai promitatoare. Astfel, de la patru pana la sapte avem urmatoarele cote: 275, 1350, 6500, 125.000. Bineinteles, ele sunt unele orientative, scopul fiecarui participant fiind acela de a identifica respectivele case de pariuri care ofera cele mai inalte cote pentru ghicirea numerelor.

Chiar daca sistemul de joc este unul simplu, cei care poseda deja o experienta covaristoare in acest domeniu stiu cum sa isi amplifice castigurile, jucand dupa anumite reguli prestabilite. Cele mai comune reguli sunt urmatoarele: in primul rand, foarte rar se aleg sume ce depasesc 10 RON, asta in cazul in care vorbim despre o persoana cu un buget limitat. De asemenea, pentru fiecare extragere se compun doua, trei, patru, cinci sau sase variante, astfel incat sansele la castig sa fie ceva mai ridicate.

Pentru a nu se lasa intru totul la mana norocului, participantii aleg sisteme ceva mai simple. Un exemplu ar fi acela de a bifa doar sase numere pe bilet, alegand optiunea de a nimeri patru dintre acestea. Desi pare un pariu „comod”, cota acestuia se poate ridica la un prag de 18, ceea ce suna promitator pentru un pariu de 10 RON.

Nu in ultimul rand, sfatul celor care joaca in mod curent la „Loto Polonia” este acela de a urmari cu indarjire arhivele extragerilor, de cele mai multe ori fiind o certitudine faptul ca anumite numere se repeta, in timp ce altele se dovedesc foarte „scumpe” la vedere.