Daca iti doresti inghetata sau o gustare sarata preferata, mananca-o! Este important sa va satisfaceti poftele. Acestea fiind spuse, daca iti alimentezi in mod corespunzator corpul cu suficiente alimente bogate in nutrienti zilnic, atunci vei fi mai putin probabil sa iti doresti o tona de mancare.

Pierderea in greutate este o stiinta. Daca vrei sa slabesti, corpul tau trebuie sa fie in deficit de calorii. Daca doriti sa fiti sanatosi in timp ce pierdeti in greutate, trebuie sa mancati mai multe alimente bogate in nutrienti. Imi place sa impartasesc alternative sanatoase si le implementez in propria mea dieta, dar uneori nu exista nimic cum ar fi sa mananci inghetatta preferata.

De multe ori, oamenii vor avea pofta de unul dintre alimentele lor vinovate de placere, dar ei decid sa manance o alternativa sanatoasa. Dar ghici ce se intampla? Aceste felii de mere si unt de caju nu au reusit destul de bine, asa ca decideti sa mancati banane congelate, deoarece oamenii va spun ca are gust de inghetata. Mananci toate alternativele sanatoase pe care le ai, ceea ce te conduce intr-un surplus de calorii! Cand ai fi putut manca inghetata pentru a-ti satisface pofta si a fi bine si inca pe cale sa-ti indeplinesti obiectivele. In plus, cine vrea sa evite cookie-urile pentru tot restul vietii?