Masina de spalat ne ajuta semnificativ la pastrarea hainelor curate si igienizate, fiindca actiunea sa eficienta surclaseaza notabil spalatul de mana, atat de familiar mamelor si bunicilor noastre. Totusi, specialistii au sesizat o conexiune puternica intre efectele masinii de spalat si ale statiilor de calcat! Acestia sustin ca:

Spalat eficient la peste 60 de grade

Programele masinii de spalat sunt variate, iar cele mai multe dintre acestea ofera o spalare impecabila la temperaturi crescute de peste 60 de grade. Ce inseamna acest lucru? Inainte de toate, inseamna ca la acea temperatura, micoorganismele (inclusiv bacteriile) sunt spulberate in totalitate, reducand, astfel, riscul imbolnavirii in cazul persoanelor care prezinta o imunitate scazuta. De cele mai multe ori, hainele celor mici prezinta urme de murdarie care le pot afecta sanatatea, fiind pot fi rezultate in urma plimbarii in parc, acolo unde au contact cu germeni si bacterii din mediu. O masina de spalat performanta AEG beneficiaza de program dedicat spalarii hainelor celor mici, ceea ce va scapa de multe griji si va ofera siguranta.

Statiile de calcat – inamicul bacteriilor

Continuand in aceeasi nota, statiile de calcat Tefal produc aceleasi efecte inedite. Cum este posibil? Ganditi-va doar la temperatura pe care acestea o folosesc pentru a calca impecabil orice tip de material textil. Cu o statie de calcat performanta, puteti calca de la lenjeria intima si pana la lenjeria de pat, dar si perdele si draperii cu care cei mici pot intra in contact. De fapt, multi parinti detin si un animal de companie, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea ca un copil sa intre in contact cu parul de animal sau cu bacteriile asociate acestora. Un risc in plus il reprezinta si faptul ca uneori omitem sa spalam lucrurile recent achizitionate, insa putem diminua aceste efecte prin calcarea cu o statie profesionala, care actioneaza printr-o temperatura ridicata pentru a spulbera orice tip de micoorganisme ce pot fi prezenta in tesatura.

Asadar, daca pana acum v-ati temut ca hainele voastre pot pastra microorganisme chiar si dupa ce le scoateti din masina de spalat, acum puteti scapa de aceasta grija, calcandu-le cu o statie de calcat performanta, care va actiona asupra oricarui tip de bacterii printr-o temperatura ridicata. Astfel, obtineti haine calcate exemplar, dar si igienizate in conformitate cu standardele actuale, putand sa ii oferiti copilului vostru un mediu steril si extrem de curat, in care acesta sa se dezvolte frumos si armonios. Cum este luna iubirii, iar marii retaileri se intrec in oferte pentru doamnele si domnisoarele de pretutindeni, poate ca nu v-ar strica sa achizitionati o noua masina de spalat sau o statie de calcat sau, de ce nu, ambele produse! Bucurati-va de o casa mai curata si mai igienizata!