Craciunul poarta pentru fiecare dintre noi o semnificatie aparte, unii apreciind latura spirituala a acestei Sarabatori, altii adorand momentele in care se impart cadourile intre cei dragi, iar ultimii fiind impresionati de latura gastronomica. Asadar, fiecare persoana iubeste Craciunul in felul sau, iar companiile care doresc sa se promoveze intens in aceasta perioada ar trebui sa fructifice din plin activitatile relationate cu tematica Sarbatorilor de iarna si sa isi atraga noi clienti pentru anul care vine. Ne-am gandit sa va propunem in articolul de astazi cateva sugestii de obiecte promotionale personalizate gata sa fie utilizate in timpul sesiunilor prelungite de gatit din preajma zilelor de Craciun, acestea fiind momentele din an in care gospodinele petrec cel mai mult timp in bucatarie.

Manusile practice pentru gatit. Le folosim cu totii in momentul in care ne decidem sa descifram tainele bucatelor traditionale, asta pentru a ne asigura de faptul ca nu cadem prada micilor accidente culinare. Ei bine, dumneavoastra le puteti oferi angajatilor sub diverse forme si imprimeuri, interesante fiind modelele ce valorifica specificul acestei Sarbatori, incluzand in designul lor simbolurile tipice Craciunului. Vezi aici tendintele care guverneaza colectii personalizate de Craciun, cele mai populare imprimeuri aducand in prim plan omuleti de zapada, fulgii imensi de nea sau duo-urile cromatice dintre rosul aprig si albul imaculat.

Caserolele confectionate din plastic. Desi vi se par accesorii comune care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie organizata, niciodata aportul de caserole va fi suficient pentru gospodinele care gatesc numeroase feluri de mancare. De ce sunt ele atat de utilizate? Raspunsul este unul simplu: depozitarea preparatelor diversificate este mult mai facila cu ajutorul caserolelor, ele diminuand spatiul ocupat in frigider.

Sortul tematic pentru Craciun. Fiecare persoana care se hotaraste sa gateasca se va ingriji de achizitionarea unui sort haios, menit sa indulceasca prin design-ul sau activitatea culinara propriu – zisa. Desi nu v-ati fi asteptat, sorturile pot fi o varianta ingenioasa de promovare a afacerii dumneavoastra, mai ales in aceasta perioada cand toata lumea incepe sa petreaca mai multe momente in bucatarie. Singurul detaliu de care trebuie sa va ingrijiti se raporteaza la imprimeul pentru care optati, modelele supraincarcate limitandu-va intr-o anumita masura vizibilitatea logo-ului sau a mesajului promotional pe care doriti sa il transmiteti celor din jur.

Platourile speciale pentru servit prajituri. In preajma Sarbatorilor de iarna dulciurile devin tot mai apreciate si consumate de publicul larg, iar vesela necesara pentru prezentarea acestora ridica probleme gospodinelor perfectioniste. Asadar, rasfatati-va angajatii si angajatele prin propunerile relationate cu planul culinar, astfel incat masa lor de Craciun sa fie imbelsugata cu cele mai frumoase si volatile accesorii. Pe de-o parte, acestia se vor simti castigati pentru ca vor adauga propriei vesele un articol practic si rezistent, iar dumneavoastra va veti bucura de o vizibilitate sporita tocmai pentru ca invitatii de la masa de Craciun sunt dintre cei mai diversificati.