3. Cadouri facute cu mana ta

Cu adevarat nu este nimic mai special decat sa iei timp din timpul tau pentru a crea ceva unic cu mainile tale. Multi oameni au un talent innascut cand vine vorba de desenat, cusut, pictat sau alte lucruri manuale. Pentru cei care poseda astfel de talente, posibilitatile in ceea ce priveste cadourile de Craciun sunt infinite. Acestea rezida in insasi talentul cu care s-au nascut. Multi dintre noi insa, nu sunt talentati. Cu toate astea exista cadouri excelente care raman in sfera abilitatilor noastre. Mancarurile gatite, prajiturile sau placintele facute in casa, dulceturile, fotografiile, plantele pot fi impachetate frumos si oferite in haine de sarbatoare persoanelor dragi. Pentru lucruri mai complicate (bijuterii, crosheturi, tricotaje, etc.) exista kituri speciale si tutoriale pe internet. Depinde doar de cat de mult va doriti sa capatati astfel de abilitati. In plus, tehnologia la care avem acces, ne-a deschis la randul ei o multime de porti. Cu ajutorul unor programe simple sau aplicatii web gratuite, putem realiza de exemplu, colaje de fotografii de o calitate deosebita.

4: Schimb de cadouri

Schimbul de cadouri se practica de multi ani in majoritatea companiilor, organizatiilor sau chiar cercurilor de prieteni. Secret Santa numesc firmele acest obicei dragut prin care toata lumea primeste un cadou, oferind un altul in schimb. Avantajul este cheltuiala redusa a fiecarui participant insotita de bucuria de a oferi si de a primic eva la randul tau, intr-un cadru festiv si frumos organizat. Exista tot felul de modalitati interesante si inovatoare de a organiza un Secret Santa. De multe ori schimbul clasic de cadouri poate fi plictisitor si banal. Cum puteti face lucrurile mai interesante? Ei bine organizand o tombola in care fiecare extrage numele unei persoane careia sa ii ofere cadoul. Astfel, acesta va fi cumparat cu o persoana in minte si poate fi oricat de personalizat ne dorim. Alta optiune ar fi sa existe o tema pentru cadouri: compania la care lucreaza prietenul meu, a solicitat angajatilor ca orice cadou oferit anul trecut la schimb sa fie roz. Este foarte distractiv sa veniti cu o tema noua in fiecare an. O idee interesanta ar fi ca fiecare sa faca cu mainile sale cadoul care va fi oferit.

Sarbatorile nu ar trebui sa fie stresante si obsitoare, ci dimpotriva, pline de bucurie si pace sufleteasca. Craciunul este menit sa sape adanc in inimile si nu in buzunarele noastre. Cautari cadouri de Craciun care sa dovedeasca bunatarea si consideratia oferita fiecarei persoane individuale, fara frustrarile experimentate in anii anteriori. Bucurati-va de un Craciun fericit! Aceasta este practic ideea de ansamblu din spatele unui cadou frumos.