Nimic nu dureaza pentru totdeauna, inclusiv masina de spalat. Uneori, in cazul in care masina a trecut prin ani de munca, acesta poate fi mai rentabila pentru a cumpara una noua, mai ales in cazul in care se strica in mod constant. Cu toate acestea, atunci cand masina mai are de ani uzura la motorul sau si in alte parti, reparatia este a mult mai ieftina decat a cumpara o masina noua.

Nu numai ca apeland la reparatii masini de spala teconomisim bani, de asemenea, reducem cantitatea deseurilor in gropile noastre locale de gunoi. Apeland la un specialist puteti reduce poluarea mediului. Acesta reduce deseurile si face uz de ceva care nu este gata sa fie aruncata, lasand urme mai mici pe pamant pentru posteritate pentru a face fata.

Ajutor! Masina de spalat are o scurgere!

Cand iti dai seama ca exista apa pe podea, care a scapat masina de spalat. Opriti tot de nu numai oprirea masinii, dar, de asemenea, prin deconectarea si rotind robinetul de alimentare cu apa si pe acestea. Scurgerea de apa in sine, va poate da un indiciu cu privire la originea scurgerii. Daca apa contine sapun, cel mai probabil provine din interiorul tamburului. Daca apa este limpede, acesta poate proveni de la o sursa, inainte de intrarea tambur de spalare.

Prima actiune este de goli masina de spalat de rufe si lichide. Destul de des, problema este un creeata de o garnitura deteriorata in in partea din fata a masinii de spalat. Acesta problema se poate rezolva cu usurinta scurgere prin inlocuirea garnitura de cauciuc in jurul usii de spalare.

Si daca problema nu vine de la garnitura de cauciuc?

Cand apa scursa este limpede, furtunul de alimentare cu apa poate fii uscat si crapat sau poate ce acesta s-a largit la unul dintre capete. Aceasta este, de asemenea, o problema usoara, care se poate rezolva intr-o clipita. O strangere rapida a unei cleme sau doua va preveni orice scurgere ulterioara. O problema putin mai complicata este atunci cand mecanismul de detectare a apei din masina nu simte nivelul apei corespunzator.

In acest caz, masina se va umple cu prea multa apa, pana cand aceasta va depasi nivelul maxim si va scapa pe afara. Personalul experimentat in reparatii masini de spalat nu va avea nici o problema in inlocuirea acestor piese defecte pentru a va putea ajuta sa va continuati treburile casnice.