Desi sunt un mare fan al comediilor romantice, filmul asta e de toata jena. In primul rand, scenariul este PREA comun si lipsit de actiune, iar in al doilea rand, sa fim seriosi, m-am lasat pacalita de posterul filmului, unde scrie: From the studio that brought you “The Proposal”. Nici gand sa fie urma de asemanare intre cele doua. Sandra Bullock nu se compara cu Kristen Bell, iar intreaga poveste este mai complicata si mai savuroasa in The Proposal.

Povestea filmului se bazeaza pe viata lui Beth (Kristen Bell), o tanara draguta si obsedata de serviciu, care simte ca nu are noroc in dragoste. Astfel, merge la nunta surorii sale, la Roma, unde se indragosteste de cavalerul de onoare, Nick (Josh Duhamel), insa dupa scurt timp, Beth afla ca Nick este stapanit de “vraja fantanii dragostei”, din care aceasta scosese cateva monede atunci cand ajunsese la Roma. Dupa ceva timp, Beth se intoarce la New York si isi da seama ca monedele luate din fantana au atras barbatii din Italia, care incep s-o urmareasca si sa-i faca declaratii de dragoste in diverse feluri: pictorul ii face un desen nud pe o cladire, magicianul ramane suspendat (legat fiind) de lustra din camera ei, afaceristul ii ofera un cos plin cu carnaciori de la fabrica lui de mezeluri, iar modelul ii ofera o demonstratie de striptease.

Finalul filmului nu este deloc surprinzator. De altfel, toata productia mi se pare de prost gust, in ciuda faptului ca sunt cativa actori cu nume mare in cinematografie: Anjelica Huston, Alexis Dziena, Jon, Heder si Will Arnett.

Prestatia actritei din rolul principal, Kristen Bell, este jalnca, in comparatie cu aceea din serialul Veronica Mars, iar Josh Duhamel este un actor no-name pentru mine si asa va ramane si de acum inainte… Pur si simplu nu are haz, desi asta vrea sa fie o comedie, dar nici rolul de tip romantic nu i se potriveste.